Reklama

Reklama

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár má problém. Jsou totiž panna a panic. A tak se snaží získat zkušenosti, aby mohli obohatit svůj sexuální život. Což se jim daří. Já jsem ale s tímhle kouskem dobrou zkušenost neudělal. Příběh/zápletka je banální. Žánr balancuje na hraně ecchi a hentai, lze viděti soulož, nikoli však penetraci. Na získání nějakých těch teoretických poznatků o lidské sexualitě se lépe hodí hodina sexuální výchovy na gymplu či kniha (IMHO je i zábavnější). Jako praktická Kamasútra to také neposlouží, na to je málo vidět. Nakonec nevím, o co autorům vlastně šlo. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Ale jo, koukat se na to dá. Škoda že je ta manželka tak nudná a její sestra nopak velmi zajímavá. Dojde k něčemu mezi ní a hlavním hrdinou? Kež by, kéž by... ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tak nevim. Kdybych se chtěl koukat na nějaké ecchi, tak si pustím prostě nějakou komedii. Tohle rozhodně vtipné nebylo. Kdybych chtěl koukat na pořádnou soulož, tak si pustím nějaké hentai. Tady také nic k vidění nebylo. Futari Ecchi se ale nemůže pochlubit ani žádným normálním dějem (příběhem) ani hezkou animací nebo kresbou. P.S. Nemůžu uvěřit, že dávám míň jak Subjektiv... 2/10 ()

Reklama

Reklama