Reklama

Reklama

Voodoo: Umění ďábla 2

Trailer

Obsahy(1)

Krvavý příběh pomsty a vražd zachycuje děsivé činy svůdné učitelky. Několik mužů z vesnice je očarováno její krásou a rozhodne se získat její srdce pomocí černé magie. Tolik kouzel najednou je ale příliš, učitelka brzy ztrácí pojem o realitě. Když jí indiánská čarodějnice předepíše jako lék lidské maso, propadá se ještě hlouběji. S pomocí šesti bývalých studentů se proto musí pokusit změnit svůj osud a pomstít se chtíčem posedlým mužům… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Extrémní hrůza v rámci prokletí vedoucí ke krutému mučení a krveprolití v dalším okultním thrilleru o praktikách z oblasti černé magie z tchajwanské produkce, který s tím starším nemá nic společného, jak se nás snaží informovat český distribuční název, kopírující zřejmě americký, kde oba snímky nepochopitelně spojili dohromady. Jedná se o příběh učitelky, kterou černá magie pohltí a drasticky se začne mstít na nevinných studentech. Víc není třeba dodávat. Jedná se o snímek jen pro silné žaludky, neb gore scény jsou provedeny skutečně ve velkém stylu. Už v době uvedení údajně vyvolaly rozruch, neb byly použity na plakátech a hlavně v upoutávkách. Představují totiž snad všechny druhy surrealistického mučení a když se na to člověk dívá, bolí ho to i s tou filmovou postavou. Asijská produkce na něco takového byla vždy odvážná. Děj jako takový se veze ve značné jednoduchosti a vyvíjí se docela pomalu. Atmosféra z počátku vypadá obyčejně, jak se na teenagerovský film o dospívajících studentech sluší a patří, ale po chvíli to pomaloučku začne houstnout a začnou se dít věci vskutku bolestné. Značně extrémní film právě v onom gore předčí očekávání a tak není pro každého diváka. U slabých jedinců by to mohlo zanechat lecjaké následky. Filmoví fajnšmekři by se ale měli připravit na fakt, že jinak dohromady nic moc. V rámci napětí a budování oné děsivé atmosféry tomu přece jen chybí patřičný tah na branku. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pro me prijemne prekvapeni z meho prvniho thajskeho filmu:-). Co se tyce krvelacnych scen, tech snimek obsahuje skutecne kvantum a rada z nich je dosti nechutnych. To ale k hororu patri a tento byl lehce nadprumerny, kdyz tedy k tomu vsemu pripoctu i libive herecky. Nejslabsi veci na filmu tak zustava scenar, ktery mohl byt lepe propracovany, da se vsak na to divat! ()

Reklama

Tom44zKA 

všechny recenze uživatele

Jedničku sem neviděl, takže první třetina filmu pro mně byla chaotická, vůbec sem nevěděl která bije, a být v ony vysílací dvě hodiny po půlnoci něo jiného v TV, tak to zřejmě ani nedokoukám. Zhruba po nějaké půhodince, když se začly "dít divy", jsem celý smysl pochopil, a aspoň to šlo dokoukat. I přesto docela podprůměrný film... Místo bát se, tak sem měl povětšinu filmu lehký úsměv na tváři, protože film kde za pomocí voodoo vraždí partu šikmookých studentů v pralese, kteří se vydávají na smrt se slovy "Teď sme na řadě my!", se spoustou nelogických činů, na mě působil spíše humoristicky než hororově. Až na pár ohavných scén tento film ničím nezaujal... snad jem opravdu brutálním mučením toho brýlatého chlapce :) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Sice mi projekci Art of the Devil 2 znepříjemňoval jednohlasý dabing jako z polistopadových dob a jeho rušivost měla za následek, že závěrečná pointa se mi nezdála, ale film se mi líbil více než jeho starší bratříček. Střihačská ekvilibristika a chaotičnost scén se dvojce naštěstí vyhnuly, takže nás čeká přehledný a docela zajímavý příběh s netradiční voodoo tématikou a krvavějším feelingem (kambodžská kletba s rybářskými háčky ad.). Ve dvojce jsou totiž zastoupeny slabé prvky kanibalismu a exploitation (našinci se vybaví Asami a její hrátky), které bohatě stačí na to, aby se ze snímku slabším povahám udělalo blivno. Pro otrlejší to bude dobře stravitelná, lehce nadprůměrná, vyvražďovací jednohubka. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pekné herečky, pekný jazyk, zaujímavý námet a pre fajnšmekrov pár nechutností - tiež nie nezaujímavých. trochu netradičnejší a exotickejší pohľad na subžáner teenage vyvražďovačiek so snahou budovať príbeh a neuletieť k povrchnosti v motiváciách či reakciách - akurát s nalepenou extrapointou z kategóriee ázijských hororov toho obdobia. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama