Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když jsem na tenhle film tady na ČSFD narazil okamžitě jsem si podle plakátu vybavil obal videokazety, kterou jsem častokrát míjel při návštěvách videopůjčovny. Film jsem si ale nikdy nepůjčil. Možná i proto že v té dobé jsem měl trošku jiný filmový priority(vkus) než dnes. Po dokoukání filmu a před tím nejsem začal psát tenhle komentář jsem si pročítal pár zdejších komentářů. A musím souhlasit, že tenhle film se nechal inspirovat nebo silně připomíná film Straw Dogs(1971). Mimochodem film, kterej jsem si po letech oprášil a nemohl jsem se ubránit zklamání, protože 3/4 filmu pro mě byla těžce stravitelná nuda kde vše zachraňuje až poslední půlhodina. Neříkám, že BackWoods má nějaký závratný tempo i tady je pomalejší rozjezd(ale nenudící) a má rozhodně sympatičtější postavy. Herci zahráli dobře a řekl bych, že film celkem šlapal tak jak měl. Samotnej příběh ale moc originality nepobral. Nepřijde nic co by nebylo k vidění už jinde. Na 3 hvězdy to ale v pohodě stačí. A když už jsem u toho srovnávání tak kdyby měl někdo chuť a chtěl alespoň rámcově něco podobnýho ale s ohodně svižnějším tempem tak doporučuju nedávno viděnej film A Lonely Place to Die(2011). ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Gary s knírem a kotletama docela potěšil, ten trochu umělej, sedmdesátkovej retro look taktéž, o slabosti pro danej žánr nemluvě..., z čeho už ´sem byl potěšen daleko méně, to byla občasná rozvláčnost až nudnost některých pasáží a co mi vadilo asi nejvíc, to bylo to bleskurychlý a lehce nedořešený finále... Prostě trochu šitý horkou jehlou, ale za to zkouknutí to rozhodně stálo... Neodpustim si jeden vzkaz pro LIVINGDEADA, AppleCore apod: Co se argentinské verze týče, nevěřte úplně všemu, co se na IMDb píše, ta uvedená minutáž je samozřejmě úplně mimo veškerou filmovou mísu..., žel bohu, takovýchto a jiných podobných " ověřených faktů " je na IMDb povícero .-) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Solidní psychologické drama s jemnou příchutí thrilleru: Gary Oldman má kdesi v odlehlé části Španělska starý dům, do kterého kromě své přítelkyně pozve i dvojici známých - manželů na prahu rozvodu. Co najdou muži při lovu v polorozpadlé lesní chatě? Podívejte se sami, rozhodně se nejedná o šťastný nález a místní rodina to chce za každou cenu zpátky... Film klade značný důraz na vztahy a nelze mu vyčítat předvídatelnost, naopak - pár překvapení se najde. Atmosféra izolovaných lesů je příjemná, Gary Oldman je v roli sebevědomého hostitele přirozený, ovšem dvojice manželů se na můj vkus chová nelogicky, hloupě, chvíli bez zjevného důvodu lžou, chvíli jsou zbabělí, chvíli mají zase mesiášské komplexy, provokují a za okamžik jsou neviňátka... Protistrana se rovněž chová podivně a jejich motivace mi nebyla úplně jasná. Celá ta nevyjasněnost a matoucí chování jednotlivých postav mi poněkud lezlo na nervy, nemohu tedy s čistým svědomím udělit čtvrtou hvězdičku, ikdyž bych moc ráda. Ve své podstatě nejde o nijak výjimečný snímek, byť je ve spoustě ohledů sympatický. 66% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak za 1) Perfektní barvy,příroda, lesy... nádhera za 2) skvělá kamera - žádné roztřepané záběry jako u filmu REC a CLOVERFIELD, ale ostrý obraz! za 3) excelentní zvuk DD 5.1. bylo slyšet i trávu růst :-) 4) Skvělý námět a dalo se to čekat : "francouzské horrory" : skvělé, "španělské horrory" : skvělé ----> takže spolu to muselo vyjít! 5) Dobrý výběr herců 6) Napětí, honička, děs, .....prostě vše co má v horroru být! Prostě EXCELENTNÍ ! Jen musím podotknout, že pouze Argentínská verze má 153 minut. Já viděl originál verzi a ta měla 93 minut! Neumím si představit, co by se tam odehrávalo ještě 60 minut :-) OBSAH FILMU : Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese, .....který tak dobře znají! ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pomerne luxusné spracovanie súboja španielskych sedliakov na jednej strane a zakomplexovaných anglických „čotuotravujete-practesa“ na strane druhej, odohrávajúci sa v španielskom ultrazapadákove, kam sa už ani vrany nechodia obracať. Ozvučenie je parádne a zážitok určite mali aj efektové reproduktory, pri ktorých som mal dojem, že počas búrky vo filme mi tečie za golier (hoci viem, že mi určite tečie do topánok). Príbeh má, bohužiaľ, obnosený kabát, ktorý sa dnes už nenosí, no stále je tou mojou šálkou kávy. 80 per cent. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama