Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pomerne luxusné spracovanie súboja španielskych sedliakov na jednej strane a zakomplexovaných anglických „čotuotravujete-practesa“ na strane druhej, odohrávajúci sa v španielskom ultrazapadákove, kam sa už ani vrany nechodia obracať. Ozvučenie je parádne a zážitok určite mali aj efektové reproduktory, pri ktorých som mal dojem, že počas búrky vo filme mi tečie za golier (hoci viem, že mi určite tečie do topánok). Príbeh má, bohužiaľ, obnosený kabát, ktorý sa dnes už nenosí, no stále je tou mojou šálkou kávy. 80 per cent. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Baskické lesy jsou temné. A v mezilidských vztazích zuří válka, kterou podivným způsobem eskaluje místní nedochůdče. Jedna hvězda pro Garyho Oldmana, jedna za dosti klíčovou píseň Leonarda Cohena. Víc ani náhodou. Smutný film o pověrách (děvče musí zůstat zavřené, neb šíří nekontrolovatelnou zlobu) a latentním násilí v každém člověku (s děvčetem nebo bez...). Žel nevýrazný a toporný. Mám ráda Straw Dogs, to stačí... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I dobré úmysly mohou dláždit cestu do pekla. Čistokrevné drama o dvou párech, které se vydají na krátkou dovolenou na Paulovu chatu, kterou přestavěl ze staré stodoly. Paul je přesně ten typ, se kterým byste nikam nechtěli. Umanutý, panovačný a přechytralý brouk Pytlík. Za své chování samozřejmě po právu zaplatí. Norman je přesně jeho opakem - nerozhodný zbabělec, který se rozhodne zmužnět tím nejhorším způsobem. Ale ani puška v jeho rukou, ze které se ještě kouří, ho nezmění. Úžasný les s prastarými zkroucenými buky je tajemnou kulisou pro baladický příběh, kde odplaty dojdou všichni, co hřešili. Jen doufám, že venkovani jsou zapšklými a zákeřnými burany jen ve filmech. Dávné hodnocení zvedám o jednu hvězdu, jelikož tentokrát mně film sedl. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Slibně se rozvíjející dovolená čtveřice angličanů v poklidném místě uprostřed čarokrásné, panensky nedotčené přírody na severu Španělska se v okamžiku změní v noční můru poté, když při lovu objeví v opuštěném domě uvězněnou dívku, kterou neprozřetelně zachrání... Ne, vždy se totiž vyplatí narušit zaběhlý způsob života zdánlivě přátelsky vyhlížejícím vesničanům. Hon na "zvěř z města", proto může začít... :) Gary Oldman opět zaválel... jak taky jinak. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama