Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v arizonské poušti, kam (jak jinak) zkratkou zabloudí skupina kamarádů. Cestou sledují podivná světla na obloze, a když se na ně zadívá i řidič, malér je na světě. Auta odstaveného na cestě si všimne až na poslední chvíli a svým autem nabourá do stromu. Naneštěstí se uvnitř zraní jeden z přátel. Z odstaveného auta vyleze neznámý muž, který jim pomůže s raněným. Spolu s řidičem se vydají za světlem do lesa. Začínají se dít divné věci. Co ty zvuky z rádia, které už celý den nejde? A kde jsou ta světla, které po cestě sledovali? Vrátí se oba muži s pomocí? Snímek je natočen podle skutečnosti a podklady posktytl svědek této události. (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Divák sem tam pocítí náznaky nějaké té atmosféry, design emzáků taky neni špatný. Ale všechno ostatní je hrůza - děj, dialogy, herci, absence krvavých a děsivých scén. Zkrátka Night Skies je naprosto zbytečný film, na zabití jednoho podzimního večera ale poslouží dostatečně. A že prý se něco takového stalo? Nevěřim. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní film. Ne sice kvalitní co se ostatních filmů týče ale za 1) je to béčko takže co čekat a za 2) nikdy jsem o filmu neslyšel. Takže nakonec jsem byl mile překvapen. Sice to nebylo nic nového pod sluncem a celkově ty dialogy a postavy se chovaly strašně hloupě ale mělo to sem tam atmosféru a některé scény vystrašily dostatečně. A i masky mimozemštanů byly na dobré úrovni jen jsem je prostě někde už viděl, nevím kde ale určitě jo. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Trápny horor s trápnymi ľakačkami, ktorých je tu fakt asi každú minútu 10, nefungujú a vystrašia len slabšie povahy, ktoré asi veľa hororov nevideli. Hlavní hrdinovia sú tupí takisto ako aj hrdinky a želal som im veľmi skorú smrť. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není až tak blbé, jak jsem se bál, že to bude a pár scén má něco do sebe, včetně závěrů a té poslední lekačky, která sice působí amatérsky jak sviňa, snad až směšně, ale já se u ní i tak lekl, i když na mě většina lekaček nefunguje. Mimozemšťané jsou taky ok. Na filmu mě ale štve, že nám na začátku ukáže situaci - divná světla na obloze - a pak se zhruba 40 minut tomu vůbec nevěnuje a věnuje se úplně něčemu jinému, až pak se to teda začne nějak řešit. A i tak je to celé takové utahané a nudné. Není to vyloženě špatné, pár scén je tam dobrých, ale na víc jak 2* to není. Je to takové obyčejné béčko. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nebyla to zas až taková blbost, pravda první půlk filmu se nic neděje a parta zcela stupidních Američanů řeší bodnou ránu nožem. Ovšem ufounci se vizuálně celkem povedli a za obzvlášť povedené považuji interiéry ufo lodi a jejich chirurgické praktiky, které mi přijdou celkem originální. Pokud jste unaveni návalem hororů s masovými zabijáky, tato tematika by vám mohla zpřijemnit večer. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hodinu se tam řeší sračky a z křoví číhá frajer v převleku mimozemšťana, následuje posledních pět minut z vnitřku lodě který se trochu daj i když se snaží vykrádat mnohem lepší známou scénu z Fire in the Sky. Hlavní parta vypadá jako by vypadla ze Scooby-Doo, do toho pár nesrovnalostí s tim kdy se to odehrává (má to bejt rok 1997 ale mávaj tam mobilem co je minimálně 5 let napřed) a k tomu vrchovatej hrnec nudy. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Neoriginálne, miestami dosť televízne, príšerne preplnené všelijakými klišé, ľakačky absolútne enfungujúce (priznám sa, zľakol som sa, ale to iba pre to, že na mňa zhučal sobwoofer viac ako som čakal), postavy sú tam iba ako figúrky, ktoré vyslovene diváka serú a teda im prajete čoskorú smrť a samozrejme, keď sa tak stane (a veľmi rýchlo sa tak stane) tak ste šťastím celý bez seba, čo asi nebol zámer filmu. Záverečný slizký humus je štúdiový, lacný, vôbec nie je odporný a navyše je absolútne zbytočný. Na tomto filme nie je nič strašidelné. Je to zrýchlika vyrozprávaná báchorka, u ktorej pochybujem, že je naozaj aspoň trochu podľa skutočnej udalosti. jedna hviezdička za pár svetlých momentov (úvodná havária, úvodné a záverečné titulky, zopár jázd kamerov), jedna za peknú hlavnú predstaviteľku a to je všetko. Zlaté maliny sú na ceste... ()

sus 

všechny recenze uživatele

Tento velmi levný snímek je protkán řadou otřepaných lekacích scén a celkový příběh je velmi neoriginální,výkony herců mizerné, z toho plyne ztěží jedna hvězdička zo to, že je to inspirováno asi skutečnou událostí ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa toto bolo celé vymyslené mužom, ktorý prežil na zakrytie skutočnosti, že zabil niekoľkých mladých ľudí z dôvodu toho, že bol narušeným veteránom. Inak, nič nové ani prevratné... ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Snad nikdy mi tolik nevadila předvídatelnost děje. Všechno se odehrávalo přesně tak, jak čekáte. Nelogické jednání je klasika (kamarád umírá a dvě holky začnou řešit, že už se jedna právě usmířila s klukem). Dvouhvězdičkových 50 %, což je o 6 % víc, než je zdejší hodnocení. Věřte spíš jemu, těch pár přidávám za příspěvek do scifi žánru. ()

Reklama

Reklama