Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Stylová retro atmosféra, vkusné originální vtípky, lehce plynoucí děj a převážně sympatické postavy ... v příjemně uvolněné vyprávěnce o sportu - a o jeho (ne)nápadné proměně na byznys … o novinařině - a o jejích ne zcela korektních metodách … a v neposlední řadě o lásce - a o všech úskalích, která přináší. Hraje fair i unfair ... tak, jak to v životě chodí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

George Clooney je tak krutě sympatický až toto jeho kouzlo je schopné nést celý film. Jako zkrášlovadlo zde působí René Zellweger a její rychlý a nepříjemný jazyk- Holt drzá novinářka se nezapře. Sledovat film o začátku té pravé profesionální fotbalové ligy v USA byl z počátku velmi komediální a krásně retro a tento pocit vydržel po celý film, i když jsem tomu vůbec nevěřil. Režie je stejně příjemná a celé to má tak krásnou náladu a atmosféru, že tomu dokážete rychle propadnout a dokoukáte to ani o tom nevíte. Takto sympatické filmy by se měli točit častěji, protože vidět takovou hvězdu jakou je Clooney jak je zamazaný od bahna je prostě zážitek. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Geroge Clooney po složitých a zdlouhavých podívaných, jako Milujte svého zabijáka a Dobrou noc a hodně štěstí natočil příjemnou a vtipnou retro komedii, ve které sám exceluje. Clooney, stejně jako u svých předchozích filmů zůstal v minulosti a vydal se do dob začátků amerického fotbalu. Snímek se odehrává v 30. letech a Clooney zde hraje majitele jednoho z fotbalových týmů. Jeho postava Dodge Connollyho je stejně šarmantní a sympatická jako Danny Ocean z Dannyho parťáků, jehož šarmu podlehne i novinářka v podání Renée Zellweger. A právě scény jejich pošťuchování patří k tomu nejlepšímu co film nabízí a chvílemi mi to připomínalo "boje" Caryho Granta s Audrey Hepburn z filmu "Šaráda". Samozřejmě, že film není založen jen na těchto strkanicích ale fotbalové zápasy nebo potupná minulost jednoho z hrdinů nejsou tak zábavné. Clooney mě velice potěšil a určitě se k tomuto filmu ještě jednou vrátím. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

In the beginning, the rules were simple. There weren't any. Ztreštěný žánr screwball komedií na rozdíl od pravěku amerického fotbalu svá přísná pravidla měl- a jedním z nich je chemie mezi hlavními postavami. Jakkoli je poznat, že většinu scénáře George Clooney přepsal (a žádal o credits WGA, nicméně ta mu jeho žádost zamítla a on se následně vzdal hlasovacích práv), v snímku plném rozkošných situací, parádních hlášek a carygrantovského fluida Mr. COOLneyho je jeden navíc. Hlavní ženská hrdinka Renéé Zellweger, které chybi drzost Katharine i roztomilost Audrey, krása Grace i oduševnělost Ingrid. Stejně jako v životě, i na plátně to George zvládá s přehledem sám. Jen by měl pochopit, že film je kolektivní hra, kde musí mít i ostrostřelec jako on slušného přihrávače. Náramně jsem se bavila, ale coby milovník nejen filmových přestřelek mezi pohlavími se přimlouvám za reparát. 80% je tentokrát výjimečně mááálo. I když souhlasím s Adrianem: yummy. George je, s prominutím, k sežrání. Skoro tak jako člověk, který leží vedle vás a dává vám vzpomenout, že i když na plátně jsou screwballs ohrožený druh, realita jimi nešetří. :) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, i když slovo překvapení zřejmě není na místě. Důvodů je několik. Režie a hlavní role George Clooney, který je opravdu sympaťák. Stejně tak Renée Zellweger. Ta je ve filmu opět velmi krásná a hraje zde skvěle. Co se týče filmu samotného, tak ten je především zábavný. Děj je určitě vydařený a kouká se na něj dobře. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama