Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vědec během experimentů s nebezpečným virem prováděných na nevinných lidech stvoří netvora. Tento netvor uteče z laboratoře a započne krvavé žně mezi obyvateli jednoho městečka… (LIVINGDEAD)

Recenze (43)

Shit 

všechny recenze uživatele

Gore masakr nic víc, ale ani nic míň, ten kdo neholduje vyrvaným očím, obnaženým mozkům, cárům masa, tunám krve a takovám lahůdkám, tak by měl tohle vyhodit do kontejneru, protože po filmový stránce to je fakt strašná sračka, navíc v prostřední třetině se supama i řádně nudná pro nadšence do gore, i když i tam se daj najít zajímavý masový momenty, ale triky mimo gore jsou fakt zoufalý, což nejednou dokazujou šílený digitálni supi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Právě jsem dostal chuť vydloubnout ti oči a sníst je!" ,,Huhhh!" ,,Neboj, dokážu ji potlačit..." Jako komedie dobré! Nový Re-Animátor to sice není, ale podobnost by byla. A ti gumoví/digitální krocani! Pardon, měli to být supi, ale mně přišli jak kondoři zmutovaní na krocany. Úvod a závěr je skvělé céčkové maso, mezi tím je parta mladých magorů naháněna krvelačnými pixely. A nechybí ani obří pijavky! Potěšila death metalová diskoška (i když já raději dark wave), kde má kapela zvířecí hlavy a křoví obstarává děvečka oblečená v černé síťovině točící při tom ohněm. Mutant má v hlavě šroubovák a žije! Přibylo mu tam kladivo a žije! Je propíchnut pilou a žije!....a konečně slabé místečko..ocelová trubka v análu ukončí jeho život. Ne, téhle komedii musím dát 4*, už dlouho jsem se tak nenasmál! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevím jak tenhle kousek hodnotit... Na jednu stranu, je to neskutečná kokotina, s naprosto debilními dialogy, šíleným přehrávaním všech herců, příšernými digitalními efekty a vlastně žádným příběhem, ale na druhou stranu je to neskutečný gorefest... Takže pokud dokážete vypnout mozek a jen se bavit u hodně zvrácených jatek (tak jako já), tak tenhle kousek musím doporučit... Jinak se The Rage vyhněte obloukem... ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Čakal som neakú amatérsku sračku, aké sa na mňa v posledných mesiacoch kydajú z každých strán (serverov :-) ) A ono to bola sračka, ale: Perfektné goré scény /chudák decká/, toto je ten správny GOREFEST... Stále sa niečo zaujímavé dialo, nebola šanca sa nudiť. Potešili béčkari Andrew Divoff, Misty Mundae, Reggie Bannister... kua, to musela byť sranda na placi. Takže, čakal som málo, dostal som viac, odporúčam. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Rage aneb naprostý opak umělecky hodnotného filmu. Pokud máte chuť na silně krvavé a silně brakové zpracování Příhod šíleného vědce, směle si tento snímek pusťte. Musíte se ale smířit s tím, co je pro takové filmy typické - tedy cca céčkovými hereckými výkony, laciností a špatnými triky (lidští mutanti byli v pohodě, ale s ptačími mutanty už to bylo horší). Zrovna u tohoto filmu jsem s to pochopit diametrálně odlišné hodnocení - ze spousty důvodů bych to mohl ohodnotit odpadem, avšak v mých očích je zábavná sračka lepší než nudná sračka, přičemž The Rage je ten první případ. Tak za to ty dvě hvězdičky (chvíli jsem uvažoval i o třech, ale to už by bylo fakt dost přehnaný). ()

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Ben (Reggie Bannister) mluví o filmu Phantasm (1979). Představitel Bena Reggie Bannister si ve snímku Phantasm (1979) sám zahrál. (Campbell)

Reklama

Reklama