Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rene (LEAH RACHELOVÁ) a Zane (TERENCE JAY), sesternica a bratranec a súčasne aj spolužiaci na univerzite, si urobia víkendový výlet na ich starý rodinný ranč v púšti. So sebou vezmú aj Zaneovho priateľa a konzultanta Phila (GERMAIN DE LEON), Reneinho priateľa Dannyho (STEVE SANDVOSS) a dve dievčatá – čakateľky z Reneinho sesterstva, Lauru (ERIN REESEOVÁ) a Julie (LINDSEY SCOTTOVÁ), ktoré tak majú splniť podmienky prijatia do klubu. Nikto z nich netuší, že príjemný výlet sa čoskoro zmení na peklo. Správca domu Lester (TOBIN BELL) sa pokúšal nájsť zlato, ktoré rodina zakopala, a tak čiastočne narušil aj starý hrob, kde je pochovaná prvá manželka Reneinho a Zaneovho starého otca, ktorý ju zavraždil. Jej duch a kliatba sa tak prebudil k životu a teraz vraždí každého, kto sa v dome nachádza. Podarí sa Laure, ktorá má na svojom tele vytetované rôzne náboženské symboly a jeden z nich je rovnaký ako prívesok mŕtvej, čo teraz na krku nosí Rene? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po formální stránce solidní horor o rodovém prokletí, které padá na současné mladé příbuzné - bratrance a sestřenici. Duch ženy pohřbené kdysi zaživa je až příliš hmotný a dobře vládne velkou sekerou. Původně stanovená pravidla příliš nefungují, a tak ani ochranný amulet nemusí splnit svoji funkci. Po většinu času příliš užvaněný snímek zpestřený hojnou nahotou vyvinutých (hlavně Julie) dívek a několika gore scénami, kdy dojde k rozetnutí oběti vedví či odseknutí obličeje. Bohužel ani to nestačí, byť po většinu času k tomu hraje šlapací rock. K mizerným2* přidá ale ještě jednu za šťastný konec. -My za nic nemůžeme!- Jo, to se říká jestli... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film patří do kategorie těch podprůměrných ačkoliv je zde k vidění několik velice zajímavých pasáží. Jeho největší slabinou je hodně slabý scénář i samotné herecké výkony. Jediné co nám zde dívky nabídnou jsou letmé pohledy na jejich odhalená těla, která by určitě stála za hřích, ale v hororovém filmu se od nich přece jenom čeká i něco víc. Asi nejlepší co nám tento film nabídl je ztvárnění vraždící ženy, ale to je dost málo na to, že film trvá přes hodinu a půl. ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Neexistuje asi blbější film, který by si mohly pustit dvě zhnusené holky z nichž jedna má horečky nad třicet devět. Jak se někomu podaří natočit tak příšerný horror, vůbec nechápu. Představovala jsem si ten proces, jak někdo přišel s tímhle nápadem a nějaký producent mu to odsouhlasil, a nějaký filmový štáb to natočil! Je fascinující jaké hovadiny se dostanou na světlo! Musela se sejít docela velká parta idiotů kterým tohle přišlo jako zajímavý nápad na zfilmování, a pak se ještě podíleli na jeho vzniku. Postavy byli neskutečně příšerná parta mladých dementů, zápletku to mělo neskutečně přitaženou za vlasy, a tvůrci byli toho názoru že čím víckrát něco strašidelného zopakuješ, tím je to strašidelnější. Takže každý "děsivý" nápad tam dali minimálně dvakrát. Nic tam nedávalo smysl, postrádalo to děsivé prvky, originalitu, inteligenci, zápletku, poselství, strašidelnost a autentičnost. Byli jsme rády že ta babice tu partu pobila sekerou. Efekty očekávejte nechutné a slabé. Celkově je to tak blbé až je to zlé. Všichni se tam chovají jak pitomci, a člověk se nejvíc těší na to až je všechny laskavě dolikvidují, a film skončí. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem zase dlouho neviděl něco vyloženě špatnýho. Už gumová babice na obalu dávala tušit, že se nebude jednat o žádný klenot, ale zase ve mě vzbudil jisté očekávání nápis "bez cenzury". To byl asi jeho účel, protože jsem ve filmu nenašel nic, co by bylo k cenzurování. Odseknutí obličeje (vcelku trapný) nebo rozseknutí vejpůl teda za nic moc strašnýho nepovažuju. Kdyby tam aspoň byly pořádně vidět kozy nabo ňáký takový prasečinky - prostor by se určitě našel. Takhle je to zkrátka předvídatelný, trapný a nudný. Snad jen ten závěr byl jakž takž. Což nakonec oproti zbylým 90 procentům filmu není takovej problém. Takže vzato poměrem je to tak na 10%. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Zlé to nie je, ale ani veľká pecka určite nie. Vo filme mi vadilo hlavne kopec teenagerských srandičiek a blbostí, ktorých si tu za celý film užijeme požehnane. Samozrejme je tu veľa nudy, aj keď scény zo ženou na začiatku sú super a vraždy taktiež. Na to, že je to nízkorozpočtový film so slabými hereckými výkonmi, gore efekty sú na úrovni, len ich je bohužiaľ málo. Posledných dvadsať minút to ide na plno, miestami si hovoríte, či je to ten istý film, v ktorom sa nič nedialo. Záver bohužiaľ sľubuje pokračovanie, dúfajme snáď v lepšej kvalite. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama