Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popová hvězda Vincent se rozhodne s přáteli vydat na cestu do rodného městečka. Při svém návratu narazí na šerifa, se kterým se Vincent zná již od dětství. Ovšem šerifovo chování ho zaráží, jako by to ani nebyl on. Dostávají informaci, aby si dávali pozor, protože v okolí není příliš bezpečno - prý jsou zde hlášeny útoky jakýchsi zdivočelých psů. Napětí se stupňuje, protože útoky jsou podle všeho dílem něčeho horšího než divokých psů... že by vlkodlak? (Chupacabre)

(více)

Recenze (27)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rocková hviezda Vincent Raven (Alice Cooper) sa vracia do rodinného sídla, aby tam nakrútil videoklip, lenže vracajú sa temné okamihy jeho detstva a rodiny - a vracajú sa aj krvichtivé vlky ... Jednoduchý námet, jednoduché spracovanie a jednoduchá zábava. Pre hororového fanúšika nemožno nájsť ideálnejší film. Je to krvavé, je to zábavné, je to pekne temne farebné, so skvelou hudbou (dve skladby od Alice Coopera) a hlavne nie je to nudné. Krásna hororová béčková zábava, ktorá sa na nič nehrá a ktorá bola nakrútená ľuďmi, ktorý majú žáner viditeľne radi. No a pre fanúšikov Alice Coopera to je jasná povinnosť, jeho jediná hlavná rola - a skvele si ju užíva (spieva, vraždí, mení sa na vlkodlaka ... ako vždy). ()

tron 

všechny recenze uživatele

(Právom?) zabudnutý španielsko-americko-portorický (wtf?) horor. Fakt žiadny zázrak. Čakal som ťažké béčko a ťažkého béčka som sa síce aj dočkal, ale musím povedať, že hoci som k nemu sadal s otráveným výrazom vpísaným v kamennej tvári, napokon ma celkom bavil, hoci na 3* to predsa len nie je. Jasné, je to béčko ako hrom a zvraty resp. scenár celkovo (vrátane rozpočtu) asi nemá zmysel komentovať. No aj keď to možno znie neuveriteľne, v živote som videl už aj oveľa slabšie horory. Veľa tomu dáva výprava zaspatého osemdesiatkového vidieka, masky sú síce lacné, ale tvorcovia si to uvedomovali a miestami sa im to podarilo celkom šikovne zamaskovať. Gore je drsné (hoci občas fušerské) a kastingu jednoznačne dominuje prekvapivo normálny 36-ročný Alice Cooper. Režisér Claudio Fragasso (Troll 2, Krysy: Noc hrôzy, Zombi 3) sa nezaprie. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hardrocková hvězda Alice Cooper září ve vlkodlačím hororu v režii neblaze proslulého Claudia Fragassa. Slovo „září“ jsem použil záměrně, protože Cooper a jeho dvě písně jsou to jediné, co lze na tomhle trashovém snímku ocenit. Alice údajně v době natáčení zažíval nejen kariérní, ale celkově životní krizi - vyhrabával se ze závislosti na drogách a alkoholu a po velkém vystřízlivění se rozhodl, že zkusí štěstí s nízkorozpočtovým hororem, o kterém byl předem ujištěn, že se bude promítat jen někde daleko v tramtárii. Dějově je to jeden velký paskvil o rockové hvězdě, která jede kamsi na venkov natáčet videoklip, a sem tam se během toho někdo promění ve vlkodlaka. Ono k transformacím nedochází jen mezi postavami - samotný snímek se v jednu chvíli z vlkodlačího hororu přemění ve spaghetti western, to už ale málokoho u režiséra Fragassa překvapí. A ze všeho nejlepší je, když do hlavní role obsadíte zpěváka, jehož nejsilnější zbraní je samozřejmě jeho osobitý hlas, a necháte ho předabovat. Nemám slov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Alice Cooper i v tomto snímku nabídne svým fanouškům ochutnávku svých písní a dokonce se můžeme těšit i na zajímavý klip hned na začátku. Tento chlapík je známý svou extravagantností a fušováním do hereckého řemesla. I zde se kvalita snímku opírá především o jeho výkon a ani tentokrát nezklamal. Především jeho postava se zde rozvijí opravdu ve velkém stylu, stejně jako samotný příběh. Někomu se může zdát, že sleduje hned několik žánrů dohromady a má pravdu. Především pak závěr filmu nabízí svým divákům nezapomenutelné chvíle a napětí by se tu dalo „krájet“. Samozřejmě ne každý bude spokojený a to především s maskou samotného vlkodlaka, ale ten byl záměrně postaven tak trochu do autu. Houstnoucí atmosféra, běsnící Alice a pěkně krvavé záběry však všechno vynahradí. Klasické béčko, které by měl vidět nejen fanda tohoto zpěváka. 6/10 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"Hrají: Alice Cooper". Naprosto přesná informace. Trashová one man show rockového blázna. Ostatní zúčastnění neboli prostí pobíječi much mu pouze přicmrndávají. Nečekal jsem žádný zázrak a taky jsem ho nedostal. Zhruba dvě třetiny filmu se toho moc neděje, mrkneme se na videoklip páně Coopera, projedeme se autem, projdeme v mlze, koukneme na loutkového maxipsa Fíka, několikrát si vyslechneme křik jeho obětí a seznámíme se se smečkou roztomilých pejsků. Pravá zábava se rozjede až s příchodem buranů jdoucích po maxipsím krku. Překvapivě dojde i na několik povedených krvavějších scén a konec. Nu, žádnej velkej odvaz. Za tři. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama