Reklama

Reklama

Freakshow

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 1999, 7 min

Recenze (12)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vybláznila som sa do úplného skorobezvedomia. Ptákovina, akých poskakuje po svete viac, ako je počet bytostí vo vesmíre, vrátane nás. Bodíky som vysypala za osvietenie ( no také sa používalo už za dávnych čias ), bod / odpad, tomu nedám a s odvahou to nemá nič spoločné , ale budem rada, ak Mi to na Hallows Eve nikto nepustí. Na ten mám inú BONBONIÉRU...yo a A.C uznávam, ale je mimo Mňa. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Osm minut velice kvalitní bizarní zábavy s vtipným vypointováním v domě zrůd a cvoků pana Fingerse, snažícího se napodobovat pana Price, chechtajícího se dýňáka Jacka s hlasem Alice Coopera a s mladíkem Joeyem, který se nevědomky zamotává do sítě jejich dábelského plánu. Na halloween je moudřejší zůstat doma. Sladkostí můžete sníst jen tolik, kolik sami uvážíte za vhodné a i prsty si můžete nechat všechny. Jeden z nejlepších kraťasů, jaký ´sem měl v poslední době možnost vidět. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Haranti nežerte sladkosti, nebo přijdete o své prstíky!!! Zvláště navštívíte-li „Dům příšer“ Mr. Fingerse a jeho kreatur…Když se na obrazovce objevil Alice Cooper docela jsem se i těšil – mám jeho hudební tvorbu rád, ovšem ten si tu skočil jen na kratičký okamžik a tak jsem musel vzít povděkem ony kreatury a zvukový doprovod, který přehlušil ječení toho parchanta…Nicméně režisér se mohl mnohem více odvázat a nabídnout nám i nějakou tu morbidnější podívanou… ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

90´s atmosféra, Alice Cooper, príbeh s pointou, ako úvod k hociktorému horroru na Halloween je Freakshow ako stvorený. Je to kratučké ale rozhodne nie amatérske, pobaví, neurazí, a deti (už teraz asi skôr nie) v minulosti možno celkom vystrašilo. Náučná zápletka vysvetľuje to, že zo sladkosťami by sa nemalo preháňať, lebo sa môže ľahko stať,že sa vám môže niečo nepekného pritrafiť, deti.. Hehehe. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude malá strašparáda pro děti a oni ten horor myslí vážně. Škoda, že Fingerse nehrál sám Cooper, měl tam velmi málo prostoru. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Sladkosti treba jest s mierou a nie byt pahltny, ako sa to vypomstilo jednemu sopliakovi :) Malicku rolu si tu zahral hudobny kult menom Alice Cooper, ale bohuzial len v nepatrnej ulohe. ()

Reklama

Reklama