Reklama

Reklama

Good to See You Again, Alice Cooper

všechny plakáty
Hudební
USA, 1974, 81 min

Obsahy(1)

Tento pozoruhodný počin spojuje vůbec první pro Coopera dnes již tak typickou show s jakousi rámcovou groteskou, kde se představují všichni původní členové kapely Alice Cooper. Hudební show byla pořízena během The Billion Dollar Babies Tour (1973) a nechybí jí nic z toho, nač jsme u Coopera zvyklí: makeup, kostýmy a masky, panenky, gilotina... Zazní zde celkem 13 dnes již osvědčených hitovek a navíc The Lady Is A Tramp, původně od Franka Sinatry. (SharpChick)

(více)

Recenze (4)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vstupy s naštvaným režisérom sú rušivé a zbytočne prerušujú inak bravúrny koncert, jeden z mála, ak nie jediný tak dobre zachovaný, od famóznej Alice Cooper Group. Niet žiadnych pochýb, že to boli najlepší muzikanti, akí sa kedy krútili okolo Coopa. Vrcholom show je jednoznačne Unfinished Sweet s neuveriteľným koncertným prevedením, kde Alice mimo iného so zubnou kefkou naháňa pokazený zub so ženskými nohami! Dôkaz, že Alice si dokáže zo seba (a sebou vymysleného shock rocku) robiť srandu ako nikto iný. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem viděl hudební film Alice in Paris jsem si myslel, že mě ze strany tohoto hudebního mistra už nic nemůže překvapit. OMYL! Nejedná se sice o takový úlet jako výše zmíněný počin, ale když vidíte Alice v šortkách a nátělníku jak s obřím zubním kartáčkem běhá po městě a pronásleduje zkažený zub s dámskýma nohama, popere se s šíleným zubařem a nakonec zakopne o obrovskou tubu zubní pasty, tak se prostě nestačíte divit. Podobně pobaví také scénka na začátku. Alicovy songy z jeho prvních desek patří dodnes k naprosté klasice rockové hudby a my si na tomhle dvdčku můžeme užít hity jako No More Mr. Nice Guy, Billion Dollar Babies nebo Under my Wheels v jejich dřevním kabátě, s původními muzikanty Alicovy grupy. Na youtube je to celý, myslím, kromě tří písniček. ()

SharpChick 

všechny recenze uživatele

Rozhodně výborný koncert Alice Coopera, závidím každému, kdo tohle mohl zažít naživo, neboť TADY se zrodila hvězda a s ní i naprosto nový způsob koncertování. Na druhou stranu proložení vystoupení skeči působí spíše rušivě a mnohdy není ani tak vtipné, jak se snad scénaristům mohlo zdát. 75% ()

Reklama

Reklama