Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Todd a Copper sú najleší priatelia. Keď však náhodou stretnú psiu spevácku skupinu, pri ktorej nešikovný Copper objaví niečo, v čom je dobrý, kamarátom hrozí odlúčenie. A to zďaleka nie je jediný problém, ktorý budú líšča a šteňa musieť vyriešiť... (MoiJe)

Recenze (5)

kajas 

všechny recenze uživatele

Zase jedno z průměrných pokračování původních disneyovských filmů, které zamířilo rovnou na videokazety (DVD). Animace nesahá originálu z počátku 80. let ani po kotníky. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $24miliónovTržby za predaj DVD v USA $19,910,126 //počet predaných kusov 996,947 ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tod a Copper se nám opět vrací v plné náladě a dobrodružství v tomhle unikátním pokračování Lišky a psa. Hned na úvod musím ale upozornit, že tato jakási frančíza nemá moc co společného s prvním dílem a původně dospělí hlavní hrdinové jsou v tomto díle opět mláďata. Příběh si opět zakládá pouto mezi Copprem a Todem, kteří se pokusí zabavit tím, že navštíví veletrh, kde soutěží Starouš o další odměnu, ale celé to pouto přátelství najednou začne utichat, když se nešťastnou náhodou dostane náš Copper do zpívající smečky zatoulaných psů a teď je jen na něm, jestli dá přednost zpívající skupině, nebo svému nejvěrnějšímu kamarádovi Todovi. Film je velice poutavý a když jsem ho poprvé sledoval, tak jsem si strašně oblíbil všechny ty postavy, které tu účinkovaly. Celkově ten film byl velice barevný, Tod a Copper byli roztomilí a hudba, která tomu příběhu dávala šmrnc byla jedna velká báseň. Píseň, jako We're in Harmony, nebo Good Doggy, no bones si určitě každý bude potom ještě dlouho zpívat, protože je chytlavá. Nejvíce se mi líbilo to, když Dixie s Todem plánovali o to, aby se Dixie vrátila do smečky, odkud ji Cash vykopl a Copper opustil smečku a vrátil se k Todovi, nebo ta scéna, když se paličatému Cashovi líbí Dixie, ale když se začnou hádat, tak je Dixie pro něj jako největší rival. Zapomněl jsem zmínit jednu věc a to, že překvapivě tento seriál není dabovaný a musíme zapotit naše mozkové nervy, abychom dokázali pochopit děj. Naštěstí se mi tento seriál líbil a tak jsem se pustil do titulkování filmu, takže ode mě jsou české titulky. Kdyby někdo potřeboval, stačí napsat. Jinak, kdybych tento seriál viděl poprvé, hned bych napálil 3 hvězdičky, ale moje srdce říká po pár sledování, že se mi tenhle film hrozně líbil, tak ho nebudu přemlouvat a rád hodím o tu hvězdičku navíc. Klidně se hlásím o přidání dílu! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, než jednička.. ale zase na druhou stranu, děcka se u toho bavit budou. Prostě tomu chybí takový ten dramatický přesah, který měl první díl... takže nebudete mít na krajíčku :)) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama