Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při demolici starého vězení dojde k děsivému objevu. Hluboko v podzemí pod západním blokem cel jsou skryty prostory, kam nikdo sto let nevkročil. Jsou zde nalezeny kosterní pozůstatky několika brutálně zavražděných dětí. V okamžiku, kdy na místo přijíždějí specialisté z kriminálky, objevuje se ještě děsivější skutečnost. V podzemí čekalo na své propuštění sedm démonů, každý ztělesňující jeden ze smrtelných hříchů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

killjezor 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé době Béčko jako řemen. Bohužel si hraje na něco, co fakt není a veškeré snažení jde úplně mimo. Scény, ze kterých by měl jít strach jsou spíše směšné, střih až přehnaně kouskuje vyprávění příběhu a tak se napětí vytrácí do nikam. Herecké výkony ubohé (bohužel proti dabingu ještě o 100% lepší). Finále mi přišlo jako totální trapárna. Sebeobětování s úšklebkem na rtu typu "teď jsem Ti to nandal" a hlavní anděl takřka obrácený na stranu boha...ne,tohle opravdu ne. Jedna hvězdička za některé masky padlých andělů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal obal tohoto DVD do ruky a já na něm uviděl napsáno ,,7 padlých andělů-7 smrtelných hříchů- 7 způsobů, jak zemřít jsem si řekl, že by film mohl jít alespoň ve stopách legendárního filmu Seven. Jenže to jsem byl hodně naivní. Každý hřích zde představoval jeden padlý anděl (tedy spíš zmutovaná příšerka), který mě svým zjevem dokázal leda tak rozesmát než vystrašit. Musím ale říct, že dva z nich se mi celkem líbili (Smilstvo a Hněv). Jinak mi to opět přišlo na úrovni příšerek ze seriálu Strážci Vesmíru. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Víra je jak plechovka plná piva. Naplňuje tě ku vlastní spokojenosti, opíjí tě, dává ti pocit moci nad životem a když náhodou selže, dojde, dá se zmačkat a zahodit. Věřil jsem, že oběť dvou baget k sváče a následná investice do Fallen Angels naplní mě alespoň spokojeně strávenou hodinou a půl u obrazovky. Houby! Pod slupkou zajímavé, hororově vydatné zápletky o odvrácené tváři dobra, zaštítěné polámanými křídli padlých andělů, schovává se neuvěřitelně impotentní snaha o jakousi Barkerovskou či Carpenterovskou démonologii a monstrologii. Jeff Thomas zpatlal dle vlastního scénáře cosi, co svým vzhledem (nutno poznamenat, že kamera i střih jsou naprosto příšerné) připomíná béčkové televizní lekačky ze sklonku 80tých let. Tragické charaktery postav a stejně toporné herecké provedení. Naopak menší či větší roličky hororových „maskotů“ Kane Hoddera (aka. Jason Vorhees), R.A. Mihailoffa (aka. Leatherface) či Reggie Bannistera (Phantasm), kteří z valné většiny stáli za filmem coby výkonní producenti, beru jako takové pomyslné plus. Stejně tak bych ještě pochválil pár přímočarých oldschool gore efektů (které ovšem nekompromisně sterilizuje ta strašná kamera) a více méně standardní (leč padnoucí) hudební doprovod Lance Warlocka. Musí přijít ještě nějaké ALE? Musí! Když už jsem se tak nějak chystal udělit jednu hvězdičku, přehlížeje hrůzný dabing a všudypřítomný démonův hlas (který zněl spíš jako by sežral zapařenou brokolici a pak už jen čekal, až se nekřesťansky pobleje), přiškrtil mou benevolenci úplný závěr. Už sem zažil několik randez-vous s démonem, ale tohle bylo suverénně (jak bych to filozoficky) nejrektálnější. Teď jsem mohl bejt plnej bagety, sejru, šunky, zkrátka nažranej a místo toho sem…….(hádanka pro soutěživé) [1/10] ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dost špatně natočený horor, jako nějakými amatéry, kteří se snaží diváky vyděsit, leč marně. Herci se taky moc nepředvedli a závěrem filmu se nám snaží ukázat, že je v lidech i dobro skryté hodně hluboko. Fakt to bych nečekala, že to bude mít tak dobrý konec!? Dávám jednu hvězdičku za podobu sedmi padlích andělů. Šel z nich i trochu strach. ()

vm81 odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, jestli jsem někdy viděla horší horor. Příšery u mě vyvolávaly salvy smíchu, stejně jako jejich oběti, které se chovali naprosto nelogicky, např. policajt, který pokorně čeká, než se k němu příšera dobelhá – to, že má kvér za pasem, na to asi zapomněl… A co uděláte, najdete-li ve svém karavanu příšeru a nejdou vám otevřít dveře? No samozřejmě jdete řvát k zavřenému oknu (nač se ho snažit rozbít, že?!) a otočíte se k příšeře zády. Když už se ti inteligenti nechají chytit a mučit, aniž by to démony stálo sebemenší námahu, nemuseli by u toho tak řvát (pan scénárista asi nepochopil, že to není strašidelné, ale otravné). No a největší peckou filmu je dojemná chvilka maníka od kriminálky s nejvyšším ďáblem, který mu zachrání život a vzdá mu hold. Připadá mi neuvěřitelné, že tohle natočili v roce 2006…Oprava: že tohle mohli vůbec natočit!!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dublinu, v Livermore a v San Ramonu v Kalifornii a v Mansfield v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama