Reklama

Reklama

Unrest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Věříte v duši? Věříte, že duše nedostane klidu dokud není tělo řádně pochováno? Své o tom ví studenti medicíny z tohoto příběhu. Že je něco v nepořádku jim je jasné ve chvíli, kdy krátce po jejich prvním seznámení s mrtvolou, kterou mají pitvat, začnou umírat všichni, co s ní měli co do činění... A teď mají být na řadě oni! (Giovanni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn atmosféra.no nejak to celé ide do stratena a zostáva tak veľa hluchých miest bez výraznejšieho rozuzlenia.Vyťažiť sa z toho dalo podstatne viac,čoho dôkazom je podobná,ale zato dotiahnutá pecka The Autopsy of Jane Doe (2016),kde tvorcovia naplno využili potenciál podobného námetu.Každopádne je dosť možné,že to všeobecne ľudom sadne... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych byl po shlédnutí tohoto snímku zklamán, ale bohužel si neodnáším ani bůhvíjak skvělý zážitek. Do jisté míry se tvůrcům podařilo za malý peníz natočit průměrnou podívanou, ale od duchařiny bych očekával alespoň větší nával děsivé atmosféry. Zde k tomu však nedošlo. V určitých momentech byli sice cítit lehké náznaky, ale ty vždy přerušily nudné pasáže a přemíra romantiky. Hlavní hrdinka byla pohledná a ráda se promenádovala jen v podprsence, leč její výkon nebyl nějak zvláště výrazný. Jedinou stopu tak ve mně zanechal slušný hudební doprovod, který se docela povedl. ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Mám za to, že od filmů vzniklých v rámci AFTER DARK HORRORFESTu se nedá očekávat nic výrazně originálního, nebo přelomového. Pokud bude divák přistupovat k jednotlivým dílům série s vědomím výše uvedeného, čekají ho povětšinou řemeslně slušně zvládnuté, do vizuálně moderního kabátku oblečené klišoidní jednohubky, které nezatěžují hlubokými myšlenkami a dlouhou stopáží. To vesměs platí i pro UNREST, otázkou je zda to hororovému fanouškovi stačí ke spokojenosti. Mně to stačí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Unrest se může pochlubit výborným začátkem, kde nastává správná atmosféra a celý dojem začíná prostě úžasně. No ale po 40 minutách to bohužel všechno opadne. Pitvy a jiné lékařské praktiky jsou moc pěkné, ale když se neděje nic jiného tak je to nuda. Mordy jsou zoufalé a bez jakkéhokoliv nápadu. To nemluvím o chování postav, které byly, jak to říci slušně? Na palici. Jak jsem řekl na začátku je výborná atmosféra ale prostě jakmile se zjistí co a jak tak všechno opadne a začne nudné vyšetřování. Další věc co se ale musí vyzdvihnout je výborná hudba která je narozdíl od zbytku filmu atmoférická a taková příjemně temná. Herci nejsou moc schopni a ty jejich kecy mě dost štvaly. Unrest je průměrný horůrek který mě nějak nenadchnul a s největší pravděpodobností na něj taky brzo zapomenu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale Unrest nebyl tak hrozný jak se ze začátku zdálo. Prostředí nemocnice je vždy nepříjemné a nechutná práce s těly mi dobře nedělá. Pár scén povedených, ale lekačky naprosto nůlové, což je u takového stylu hororu obrovská škoda. Zaujala me hudba, která svým zneklidňujícím nádechem dodávala nepříjemný pocit u zajímavějších scén. Jediný problém je opakování, které nepřineslo žádnou změnu. Unrest je tedy průměrný hororový zážitek... 5/10 = 50% ()

Reklama

Reklama