Reklama

Reklama

Unrest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Věříte v duši? Věříte, že duše nedostane klidu dokud není tělo řádně pochováno? Své o tom ví studenti medicíny z tohoto příběhu. Že je něco v nepořádku jim je jasné ve chvíli, kdy krátce po jejich prvním seznámení s mrtvolou, kterou mají pitvat, začnou umírat všichni, co s ní měli co do činění... A teď mají být na řadě oni! (Giovanni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Na Corri English se dobře kouká, prostředí pitevny je pro mě atraktivní (v rámci hororu samozřejmě:) a duše, která nemá pokoj je prostě téma, které když se drží svých pravidel, nezklame. Točíme se zde ve víru klišé a je nadmíru jasné, že autoři spoléhali jak na nechutné scény, tak na tělo již zmíněné hlavní představitelky.. a mně to vůbec nevadilo. :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Půlku stopáže si film docela pečlivě budoval atmosféru a přesvšdčil mě, že pitevna je pro duchařské horory jako dělaná. No druhou polovinu si Unrest tu atmosféru neméně pečlivě odbourával a to už vůbec nemluvím o stupidních dialozích, které vedla hlavní hrdinka s psycholožkou a svým nadřízeným. Docela škoda, protože tenhle nízkorozpočtový horor měl rozhodně na víc. 55% ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zjevně velmi levný, ale pečlivě a s citem pro atmosféru natočený horor mě vyděsil velmi efektivně. Své v tomto ohledu hraje hlavně místo děje - kdo se na pitevně cítí jako doma, bát se možná nebude. Kdyby měly všechny rovnou na video jdoucí filmy podobnou kvalitu, to by bylo na světě (filmovém) krásně... *** 1/2 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Co môžem o tomto ,, zázraku˝ povedať. Nielenže príbeh bol len tak z buchnutý na kolene a scénar bol totálne mizerný, tie sračky o duchoch, dušiach a nielen o tom mi pili krv. Celkovo film mal lacný look a ukazovalo sa to hlavne na kamere, hercoch a hudbe, ktorá bola strašná. A to nehovorím o nelogických situáciach, ktorých bolo neúrekom. Totálne to posrali, a najhoršie je na tom to, že tvorcovia to vedeli, že divákom predhadzujú kraviny a vobec im to neprekážalo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale Unrest nebyl tak hrozný jak se ze začátku zdálo. Prostředí nemocnice je vždy nepříjemné a nechutná práce s těly mi dobře nedělá. Pár scén povedených, ale lekačky naprosto nůlové, což je u takového stylu hororu obrovská škoda. Zaujala me hudba, která svým zneklidňujícím nádechem dodávala nepříjemný pocit u zajímavějších scén. Jediný problém je opakování, které nepřineslo žádnou změnu. Unrest je tedy průměrný hororový zážitek... 5/10 = 50% ()

Reklama

Reklama