Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 12 (1983) (série)


Slivovice (S12E21)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bakalářský příběh o lakýrních, natírání špajzu a lahvi slivovice dokazuje, že i člověk, jehož příroda neobdarovala ani silou, ani mocí, může pomocí důvtipu přemoci toho silnějšího, a být tak vykonavatelem spravedlnosti. (Česká televize)

Recenze (17)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rosůlková coby nedoslýchavá babička dokáže vykouzlit úsměv. Špalkova postava přesvědčivě ukazuje slušný postoj ke starým lidem - v kontrastu k Donutilovu natěrači - flákači. I díky grotesknímu finále skutečně povedená anekdotka. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci komunální satiry předvedli Donutil, Špalek, Maděrič a Karlík něco mezi záchvatem epilepsie a groteskami s Chaplinem. Normalizační bakalářská hrůza. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tož ještě že se >Nůťa< zas tak nenutil - jó a tvrdí to teda mladýho dřeva Špalek... Nuceně dřevěná komedyje... %-/ . . . Čím to jen, že se jeden fak nezasmál...(?) Ale proti té slívovičce žádnej dyšputát, leč jinak je to zase jen takový to slivný brrnění... - - - P.S. Tak ještě že na tu páteř (sic!) má dneska M.D. ten "Proenzi", že... - - - - - (Poprvé viděno 13.7.2011 s notným odstupidem až skoro po třiceti letech na >nuceném prostoru< /přeju vejpal Mirkoví vpodstatě za hovno!/, hodnocení 36., komentář zde unuděný jako pátý - 13.7.2011) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama