Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na rovinu - Divočáci jsou k uzoufání průhlednou vykalkulovanou mainstreamovou záležitostí pro nenáročné publikum. Vyznačují se ale dvěma plusy. Jednak přítomností několika mužských hvězd, byť odkvétajících, a jednak romantikou silných motorek a nekonečných silnic. Kdo by nechtěl brázdit americký venkov na takové mašině? Prakticky každý - až na mě. S vypětím všech sil jsem se v dětství udržel na tříkolce a v současné době mám problém udržet rovnováhu v autě. Ty hlučné, ďábelsky rychlé stroje na mě nedělají nejmenší dojem, a tak se můžu zaměřit na filmovou podstatu, která je, znovu řečeno, nevalná. Celkový dojem: 25 %. Tahle komediální produkce , kdy jsem stále dva kroky před scénáristou, mě jednoduše nudí a míjí. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie, která vcelku pobaví a potěší.:) Dobrý námět a příběh, z kterého se v žádné minutě filmu neujíždí. Příběh už je sice několikrát ohraný, takže je to krapet klišé, ale tak dá se to přehlédnout. Myslím si, že obsazení je dobré. Obsadit stárnoucí filmové "star" byl dobrý tah a určitě se díky tomuto obsazení film dostal o úroveň výše. John Travolta vypadal asi nejvíc jako drsný motorkář ze všech těch ostatních pamotkářů. Potěšila mě tam i přítomnost Raye Liotty, který zahrál skvěle pošahanýho motorkáře.:) No, do kina bych na to asi nešel, tohle se hodí akorát do televize nebo DVD. Pobavilo, potěšilo, neurazilo, takže hodnotím 4* - 75% ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tento film mi prišiel neskutočne nudný napriek tomu, že je to komédia. Štýl mi vôbec nesadol, celé to bolo akési povrchné a prvoplánové. Ono to zrejme ani žiadnu inú ambíciu nemalo a nehovorím, že si raz za čas nesadnem rada k nejakej oddychovke, ale toto bolo "veľa" už aj na mňa. Trošku originality by tomu naozaj nezaškodilo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a svižná komedie. Krom Mizeru jsem poprvé rád koukal na Martina Lawrence a John Travolta snad paroduje sam sebe? :-D . Vtipy o městkých chlapech ve strednich letech(krome Lawrence) co si chtějí dokázat, že jim je 20 pusobí dobre. Skoda jen , ze vtip s prilis "pratelskym" policistou nevydrzel do konce. Ale, ze bych se rehtal porad to zase ne. Hlavně ty motorky , to byla radost pohledet. P.S.: Nejezdete na motorce s cigaretou nebo to odnese vas milovany bar. :D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)
  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama