Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tento film mi prišiel neskutočne nudný napriek tomu, že je to komédia. Štýl mi vôbec nesadol, celé to bolo akési povrchné a prvoplánové. Ono to zrejme ani žiadnu inú ambíciu nemalo a nehovorím, že si raz za čas nesadnem rada k nejakej oddychovke, ale toto bolo "veľa" už aj na mňa. Trošku originality by tomu naozaj nezaškodilo. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal sem moc. Tohle je parádní komedie, a ti čtyři chlapíci sou až na vyjímky bezchybní.... 80% edit 19.7. 2010 Uaaaaaa! Tak jsem si to dal podruhé, a to je neskutečný! Zvyšuji na 95 % tímPÁDEM NA PĚT HVĚZDIČEK! Ze dvojky se stává jeden z nejočekávanějších projektů na obzoru! ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodovka s partou sympatických postav, které sice představují typické archetypy amerických komediálních charakterů, ale o to více se dá u jejich bláznivého tripu odreagovat. Tohle je prostě bezmyšlenkovitá jízda na vlně chytlavé muziky, v níž naštěstí absentují vyloženě trapné a nevkusné pokusy o humor za každou cenu. Navíc Marisa Tomei je vážně kus a zhlédl jsem se v postavě Dudleyho, také mám občas problémy udržet rovnováhu na jízdním kole, obzvlášť po desáté večer při návratu z jistých příjemných podniků.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $168,273,550Tržby Celosvetovo $253,625,427Tržby za predaj DVD v USA $97,845,715 //počet predaných kusov 5,945,628║ Neviem či za to môže aj neskutočne zabávajúce sa publikum v kine ale nepomôžem si a musím dať tejto klasickej americkej komédii plný počet, lebo takto dobre som sa zabával na komédii v kine len pár krát. Herci doslova na sklonku svojej upadajúcej kariéry nemohli ani lepšie urobiť než si zahrať v tejto uletenej motorkárskej komédii, takže dá sa povedať že to je určitý návrat hercov ako John Travolta - Tim Allen - Martin Lawrence - nuž to sú ty známejší ale kto im dominuje je práve William H. Macy ten doslova exceluje a svojími streštenými poznámkami, pádmi z motorky nemá chybu. Prim cameo si tu strihne aj Peter Fonda. "Zabaviť film zabaví a to je hlavné!" /videl v kine: 90%/ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná komedie, která sází především na sympatické obsazení a dobrodružnou atmosféru. Scénář nepatří k něčemu, co by stálo za zmínku, humoru je spíše poskrovnu (jediné, co mě upřímně rozesmálo byl John C. McGinley v roli teplého policajta) a klišovité je to jak blázen, ale proč ne. Nenáročných komedií není nikdy dost. Třetí hvězdu za skvělou titulkovou scénu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)
  • Když Jack (Ray Liotta) poprvé čelí Divočákům v motorkářském baru, tak pije světlé pivo Michelob Ultra. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama