Reklama

Reklama

Už jsme doma?

  • Česko Dům snů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Persons se chystá radikálně změnit život. Ještě netuší, jak moc radikální to nakonec bude. Prodal sběratelský obchod, oženil se s krásnou Suzanne a nastěhoval si ji i s dětmi z prvního manželství Kevinem a Lindsay k sobě domů. Rychle zjistí, že jeho staromládenecký byt není pro život rodiny vhodný. Když mu navíc Suzanne prozradí, že je těhotná a budou mít dvojčata, je mu jasné, že musí najít něco většího. Nakonec se rozhodnou, i přes protesty Kevina a Lindsay, přestěhovat na venkov, kde si vyhlédnou hezky vypadající domek. Nick ho koupí, aniž si ho pořádně prohlédne, a tak se brzy začnou objevovat nečekané potíže. Dům jako by se začínal rozpadat. Elektrika vyhoří, trubky topení a vody se bortí, ve střeše je díra. Nick rychle zjistí, že není natolik schopný řemeslník, aby vše zvládl sám, a když se navíc objeví plíseň, najme svérázného Chucka Mitchella. Svérázného je však slabé slovo. Jeho netradiční stavební metody dům ještě víc likvidují, stejně jako jeho nápady ničí jeho rodinu. Nick má stále neodbytnější pocit, že dům nikdy nedají do obyvatelného stavu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie jedoucí podle stejné šablony jako tisíce jiných, které za posledních dvacet let v americe vznikly. Natočit kvalitní komedii je prostě mnohem těžší než se může na první pohled zdát a vždy se objeví tak dvě tři za celé desetiletí, které stojí za zapamatování. Tato k nim nepatří a myslím, že ani podobné ambice neměla. Z každého polička filmu je jasné, že šlo jen o to, co nejlevněji a bez rizika vydělat pár babek. Zasmál jsem se jednou a už ani netuším čemu. Taková komedie může být klasifikována max. jednou hvězdičkou. Dle mého je už to až tak neoriginální a předvídatelné, že ani tu hvězdu nedám. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem zdařilé komedie Už jsme tam, je bohužel o něco horší. Určitě jde o odpočinkovou komedii, ale bohužel zde není až tak moc vtipných scén. Zatímco v jedničce milé a roztomilé (ironie) dětičky ničili luxuxní vůz Lincoln Navigator, tak ve druhém díle si dali pokoj a byli celkem hodný. Až tedy na tu holku Aleishu Allen, která mi neuvěřitelně lezla na nervy. Byla mi hrozně nesympatická. Ve dvojce se pro změnu ničí luxuxní dům, ale naštěstí se dá do pořádku. Herec Ice Cube mně vážně baví. Je na něm vidět, že je to pohodář a potvrzuje, že ne každý rapper musí být tvrdý gangster, ale že i rapper může hrát v rodinné komedii. Největší peckou byl ovšem borec a zároveň všeuměl John. C. McGinley. S ním mně dostávali snad všechny scény. Bohužel celkově jsou to 2*, ale kdyby vzniklo nějaké další pokračování, tak by mi to ani nevadilo, už jen kvůli sympaťákovi Icovi!!! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

A mě to takhle skoro po ránu docela sedlo. Ice Cube nějaký ten talent prodal a John C. McGilnley mě svýma, neustále se měnícíma, polohama docela bavil. Zejména proměna z nekompromisního úředníka v chápajícího dělníka mě rozesmála. No konec byl samozřejmě klasicky přeslazenej, ale s tím se dalo tak nějak počítat a mě to nijak netrápilo. Jindy by to možná bylo za míň, ale dneska za pěknejch 60%. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z tuctových béčkových amerických komédií. Ale patrí to do filmov, pri ktorých ked sa do nich zapozeráte, tak sa aj trošku zabavíte. Jedným z hlavných mínusov sú postavy, ktoré sú strašne nesympatické. Aby som bol konkrétny, tak sa jedná o tlstého černocha, ktorý je zo všetkých najmúdrejší, najšikovnejší a najprefíkanejší, teda aspoň si to o sebe myslí. Ďalším nesympaťákom je vždy usmievavý realitný agent, elektrikár, opravár, policajt a schizofrenik Chuck. Najradšej by som mu dal po hube, aby mu vypadali všetky zuby, ale to svedčí o tom, že herec ho zahral dobre. Napriek tomu, že takéto filmy musia mať happy ends, prišiel mi záver filmu trocha nelogický. Dal som tomu 3 hviezdičky, i ked by som pol hviezdičky ubral. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

ne..já opravdu nechci být agresivní, ale Ice Cubova hlava na obětním oltáři mě fakt otravuje, ti dva malí smradi mi lezou na nervy, na týden bych je zavřela do hladomorny, jeho ženu bych kopla tak do prd..e až by měla vyvalené oči jak ta srna... a vůbec celkově bych si na jeho místě celou tu povedenou rodinku rozhodně na krk nepověsila. To je jako sado maso pro děti. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film byl poslán do kin pod názvem „Needs Work“. (Pumiiix)
  • Nickova hláška: "Neumím karate, ale ovládám ka-razay!" (I don't know karate, but I know ka-razay!) je ve skutečnosti část textu Jamese Browna z písničky "The Payback", která vyšla v roce 1974 na stejnojmenném albu. (HappySmile)
  • Elektrikář v čase 30:00 odjíždí Ladou 2104 kombi. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama