Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $42,674,040Tržby Celosvetovo $69,485,490Tržby za predaj DVD v USA $23,947,742 //počet predaných kusov 1,384,885║ Žiadna veľká výhra, na také celkom slušné zoskupenie herečiek to je film do prázdna, najviac zamrazí nevyužitie Lauren Graham a Piper Perabo, ktoré su využité len na minime priestoru, príbeh je dosť fádny, prevarený a len málo momentiek je niečo hodných, prípadne mierne zábavných. /35%/ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Další Hollywoodská krávovina plná křepčících slepic, který si desetkrát do hodiny říkaj jak se maj rádi. Ach bože... Film se tváří jako romantická komedie, ale romantika se moc nekoná a humoru sem si nějak nevšim, nezasmál sem se ani jednou. Čeho je ale ve filmu dost je trapnost a ubohost a hlavně Diane Keatonová, která se svý dceři neustále sere do života. A právě tahle postava táhne tenhle už tak dost bídnej film k úplnýmu dnu. Diane Keatonová hraje neskutečně nesympatickou postavu která je ve svý neskonalý „dobrotě“ tak neuvěřitelně zlá, že tu snad jedině zabít, zastřelit, utopit nebo strčit pod parní válec. Potkat takovouhle ženskou ve skutečným životě, tak mě v tu ránu selže pistole. Jedna hvězdička za Mandy Mooreovou. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton jako "ztřeštěná matka" naplňuje svou roli maximálně, ale vidět ji jak si pouští porno, hlasitě si užívá orgasmus a chodí v těsných legínách, to je prostě něco, co nikdo by neměl chtít vidět (a to mam Diane rád). Celý scénář je občas až příliš ujetý (ale přitom málo vtipný) a vlastně poměrně dost málo romantický. Mandy Moore je ale opravdu moc sympatická a pěkná slečna a vlastně na ní ten film stojí a jediný dobrý moment, který tak nějak vyčnívá nad ostatním je právě její.. V porovnání s filmy od Nancy Meyers je tenhle film průšvih a omyl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bůh nemůže být všude a proto stvořil matky." Přehnaně milující matky, s vrozenými sklony k vydírání, by se měly zákonem zakázat, čehož je tento snímek jasným důkazem. Daphne Wilderová totiž dokázala se svými třemi dcerami vytvořit tak uječený slepičinec se stěhovacími, oblékacími a masážními mániemi, že jedinou záchranou zdravého rozumu byl odvážný skok po dálkovém ovladači a ukončení projekce. Já jsem však tolik odvahy neměl, nebo jsem jen prokázal hodně lenosti, a dočkal se nepříjemného překvapení - tedy že i v místnosti, kde jsou mezi debatujícími mistři sarkasmu Lorelai Gilmoreová a šerif Carter, může být nuda. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Radši bych hodinu a půl poslouchala skřípot nehtů po tabuli, než se znovu dívat na tento film. Kýč tvořený jedním nesmyslem za druhým (Prostě si nedokážu představit muže, který by své přítelkyni ihned odpustil, že během jejich vztahu spala s jiným......) mi působil muka. A to jsem člověk s duší romantika, který nevidí kýč tam, kde ho vidí ostatní. Z každého obrazu se na mě valila dokonalost sama (perfektní účes, make-up, outfit..). Všechno bylo přesně naaranžované (poněkolikáté hledat zvonící mobil v kabelce a nakonec ho vyndat z pytlíku se sušenkami - to už je moc). Scény zpívajících dcer s matkou mě nemohly iritovat více. Sama sobě se divím, že jsem se na "Vdáš se, a basta!" vydržela koukat až do konce. Z úcty k Diane Keaton hodnotím *. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama