Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velice zábavné, ujeté, střelené a bláznivé, výborné obsazení, musel bych vyjmenovat všechny, dobrá hudba a příjemná režie -ten zpěv proboha a občas je to trapné a někdy nechutné/// Film na který bych zašel klidně i do kina. Už jen kvůli Mandy Moore a Piper Perabo. Překvapili mě však i jiní herci. Jednak velmi živá Diane Keaton, sympatický Gabriel Macht, zábavný Stephen Collins a další. Film ač není dokonalý a hranice mezi únosnou zábavou a nesnesitelným křepčením byla velice tenká, tak mě naštěstí tyto nedostatky minuly a snímek jsem si příjemně užil. Bavil jsem se./// Celkem 81%/// ()

imf 

všechny recenze uživatele

Michael Lehmann si může dojít pro zlatou medaili v soutěži o nejdivnější romantickou komedii roku. Nejen že dějově nedává jeho film vůbec smysl a je morálně pokřivený asi jako Tančící dům, ale nabízí nám podivně oplácanou Mandy Moore a smyslů zbavenou Diane Keaton. Co si z takové kombinace vybrat? Nejlépe vzít nohy na ramena a vypadnout ze sálu, co nejrychleji, protože jakmile zahlédnete souložící pejsky, zpívající rodinku a nemastné-neslané duo nápadníků, už vám nebude pomoci. Budete šokem přiraženi do křesel a z toho duševního vězení vás propustí až závěrečné titulky. Vážně radši utečte. Pořád ještě se ptáte proč? Because I Said So... (3/10) ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton většinou nezklame a nezklamala mě ani tady:-) Je to film, na kterej se podíváte a přemýšlíte max. nad tím, jak by bylo dobrý, aby si Mandy Moore vybrala radši Gabriela Machta jak T. Everett Scotta:-) A proto mě tahle romanťárna bavila:-) Nic náročnýho, mělo to pobavit, což mě teda určitě pobavilo a proto 4 hvězdy:-) ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Když pomineme fakt, že je ženská část osazenstva neskutečně užvaněná, hysterická a ano ve většině případů i dost hloupá (nebo se přinejmenším neskutečně stupidně chová), jednoduchou romantickou linku, která nijak nevybočí z řady (a to je přesně to, co u většiny romantických filmů tolik nesnáším), předvídatelnost (opět známý jev u romantických filmů) a přimhouříme oči i nad potrhlými gagy, které ne vždy fungují, tak se u Vdáš se a basta! dá poměrně odreagovat, jen nesmíte mnoho očekávat. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson .. Hello mom? Limonádově natočené žvatlání tří dcer a jejich patetické matky. Mnoho otravných dialogů je vedených skrz mobilní komunikaci nebo při tradičním nakupování a na výjimku se probírají jen čistě ženské věci, které ovšem postrádají jakýkoliv humor. K tomu romantická dějová linie, která je prostinká a předvídatelná až hanba. Pro mě za neškodných třicet procent, ale kdo má podobné zkušenosti či zbožňuje Diane Keaton jako křepčící matku, tak si směle může přičíst body k dobru. 30%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)
  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)

Reklama

Reklama