Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme první film, jedoucí po vlně úspěchu Borata. Zatímco Borat bavil bezprostředními reakcemi svých obětí a jeho "nevinností", v tomto případě je vše uměle vykonstruované a založeno především na eklujícím se humoru, kterého je někde použito správně, někde namístě není. Možná by to dopadlo i lépe, kdyby se i v tak krátkém snímku neobjevilo dost hluchyých míst. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Původní seriál neznám, to se přiznám. Po zhlédnutí tohoto se k němu ani moc nechystám. Vtipné tu snad až na pár scén není vůbec nic (scéna s krokodýlem je z počátku trapná jako celý film, její zakončení mě však opravdu dostalo). Nezískal si mě ani jeden charakter, dokonce ani jindy vždy skvělý Paul Rudd, tentokráte parodující Tonyho Montanu ze Scarface. Nenapadá mě snad jediná věc, proč bych měl film někomu doporučit nebo se na něj probůh podívat znovu. Fanouškům původního seriálu se možná celovečerák líbit bude (vzhledem k celkem přívětivému hodnocení na imdb), já ale od něj dávám navždy ruce pryč. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky dávama za ultra našlapaný úvod. Potom to ide dole vodou. Ale stále to udržiava určitú hranicu humoru. Poteší aj The Rock, ktorého rola mi ale pripomínala inú z jeho postáv. Celkovo. Vtipných vecí je dosť, ale to čo ich delí od seba je gigantickí mega sračka. Preto sa neodvažujem film nikomu odporučiť. Lebo ak mu vtipy nesadnú tak sa bude mať chuť odstreliť. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Namísto klasického budování gagů a jejich zapracování do příběhu tato extrémní komedie diváka atakuje náhle se objevujícími absurdními situacemi. Navíc zde každá scéna jde na dřeň špatného vkusu a trapnosti, všechny postavy se chovají jako retardovaní a zdrogovaní zbloudilci z jiné planety a film drze obnažuje hlavní schémata policejních filmů. Údernost zobrazených radikálních nekonformností a surreálních šíleností umocňuje stylizace filmu podle televizních pořadů sledujících naživo policisty v akci. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Policajti z Rena jedou v podobných kolejích jako Borat. Pomocí ruční kamery se snaží působit autenticky. Jsou nechutní a směšní, ale zároveň ničím sympatičtí. Na rozdíl od kazašského reportéra, kterému jsem fandil na každém kroku. Naštěstí je zde několik scén tak šílených, že se člověk párkrát zasměje. Všem kraluje ta onanovací. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Miami a v Jižní Kalifornii. (Terva)
  • Cole S. McKay a Patrick J. Statham soutěžili o cenu Taurus za nejlepší požární kaskadérské kousky. (Terva)

Reklama

Reklama