Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Flight of the Living Dead je nenáročný zombie horor, ktorý napriek pomalšiemu rozjazdu predsa len napokon ponúka požadovanú béčkovú zábavu. Hoci podobne ako desiatky jeho subžánrových kolegov z posledných rokov neprináša nič ohurujúce, predsa len ide o kúsok, ktorý si zaslúži aspoň letmú pozornosť hororového diváka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

bohužel variance na Hadi v letadle jenom se zombíkama moc nevyšlo. Neříkám že to bylo špatný, průměru to dosáhlo ale to je vše. Čekal jsem zábavu která se konala asi tak do půlky pak to ale začlo být strašně nudný a o ničem, když se tam objevily ty vojáci či co to bylo tak už jsem jen koukal na hodinky. I když se jedná o béčko najde se tu pár známých tváří jako třeba Kerr, Tyson, Avari či Midkiff a všichni hrají špatně takže nic co by mě mělo zaujmout. Naštěstí massky zombíků jsou parádní a tvůrci si daly záležet. Jedná se o průměrný film který si asi už nepustím ale nebylo to zase nic špatného. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl dost poblázněných scénáristických nápadů, ale tenhle kupodivu nebyl vyloženě špatný. Jasně, zombie v letadle jsme tu už měli a ne jednou, ale i tak jsem byl na tento filmeček docela zvědavý. Bohužel to dopadlo podobně jako nejčastěji porovnávaný film (Hadi v letadle) – tedy nepříliš dobře. Největší vadou na kráse bylo zbytečné natahování děje o haldu nudných dialogů a potom nepříliš přesvědčivé speciální efekty a triky. Nicméně příznivci tohoto subžánru si přijdou na své alespoň jakžtakž slušnými maskami nakažených. Navíc se tu objeví i několik humorných momentů a vtipných hlášek (přirovnání), takže jsem se u toho i párkrát slušně nasmál. A ani herecké obsazení nebylo vůbec špatné. O dost horší už to však bylo se samotnou logikou. Ta tady dostávala opravdu na frak a nejednou dostala doslova tvrdé direkty nejen zprava ale i zleva. Je mi jasné, že u podobných béčkových (nebo spíš už céčkových) záležitostí se na to musí pohlížet s nadhledem, to letadlo by se po tom všem doslova muselo rozpadnout ve vzduchu a zásobníky s nekonečnou municí vyloženě nesnáším. 40% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Letadlo mířící do Francie prolétá rozsáhlou bouří. Na jeho palubě se nachází tým dr. Bennetta, převážející tělo infikované nebezpečným virem, který byl získán z komárů žijících ve Vietnamu. Virus dokáže oživit mrtvé organismy, a tak by mohl nejen fungovat jako elixír věčného života, ale i jako skvělá biologická zbraň. V letadle ještě cestuje policista převážející zločince, a pak celá řada různorodých cestujících. V důsledku bouře a vzniklých turbulencí dojde k poškození nákladu a netrvá dlouho, kdy se pasažéři i posádka začnou proměňovat v hladové zombie. Průměrný nízkorozpočtový horor má švih a od poloviny jde už jen o přežití. Divák si může tipovat, zda se v nemrtvé promění všichni, letadlo spadne, a nebo bude sestřeleno. Optimisté si můžou myslet, že se třeba někdo zachrání. Krví se nešetří, svůj půvab má hladová díra v podlaze, zpomalená kulka si najde živý cíl a jeptiška pochopí, že Bůh ji opustil. Dojde i na veselé momentky - dvě podvádějící se dvojice mladých si to krvavě vyřídí mezi sebou, připoutaná zombie v křesle letadlo nakonec opustí a Frank má štěstí, když se ho snaží pokousat kolozubá babka. Slušné masky, dobrá hudba a mizerné digitální triky (pixelové letadlo si mohli odpustit). Šťavnatá vybíjená, kde neplatí fyzikální zákony, jelikož tolik vypálených kulek v letadle, výbuch a požár by asi žádný stroj nezvládl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ušlo to. Netradiční prostředí. Zombie v letadle, kde je málo prostoru a nikdo nemůže utéct. Docela tu dlouho trvalo, než se přešlo na nějakoku akci, takže začátek malinko nudný. Od propuknutí paniky začíná být film zajimavý. Golfová hůl určitě plus. Škoda, že na většinu zombíků byla použita pouze pistole, kde stačila rána do přirození a vzorek byl mrtvý. Trocha komediálních prvků tu taky byla, nevím jestli tak měly vyznít, některé určitě jo. Jsou lepší, i horší filmy se zombíky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Počas diskusie v Pentagone sa vraví o novom kmeni vírusu malárie. Ale tu spôsobuje parazit Plasmodium, čiže nie je to žiadne vírusové ochorenie, ale parazitické. (beso74)

Reklama

Reklama