Reklama

Reklama

Past na žraloka

  • USA Shark Bait (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý bezstarostný rybí kluk se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu tátu a mámu chytí do rybářské sítě. Od této chvíle se o sebe musí postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde rychle spoustu kamarádů, se kterými vymýšlejí jednu lumpárnu za druhou. Jednoho dne ale spatří Cordelii – tu nejkrásnější rybí slečnu, jakou kdy potkal. Zamiluje se. Ale zdaleka není jediný, komu se Cordelie líbí. Útesu vládne nebezpečný žralok Troy se svou partou stejně zubatých kamarádů. Ten slíbil, že neublíží žádné rybce, když si ho Cordelie vezme. S tím se ale statečný hrdina nehodlá smířit a rozhodne se s Troyem bojovat. Dokáže tak malá rybka získat lásku své vyvolené a zároveň ji i útes ochránit před divokým žralokem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Animace děsivá, každou chvíli přímo bijí do očí špatné textury... Často jsem vzpomínal na chvíle, kdy jsem na základce hltal časopis Klan a byl jsem uchvácen dokonalou grafikou tehdejších počítačových her... Jenže to už je deset let, a autory Pasti na žraloka očividně minul raketový vývoj, který animované filmy od té doby prodělaly. Film měl nízký rozpočet, to ho ale neomlouvá. Když už se někdo rozhodne natočit film, tak pořádně. Špatnou animaci bych asi přežil, jen kdyby byl nějaký děj! Jakýkoliv, alespoň jeden nápad, vtípek, který by pobavil! Kde nic, tu nic! V sále se mnou sedělo mnoho malých dětí, a že bych od nich slyšel nějaké radostné juchání, to taky ne. Marně hledám alespoň jednu věc, která se mi líbila. Marně. ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit tohle můj kamarád, sklidí za to odemě poklonu, ale že se někdo opováží do toho vrazit 10 millionů a vypustit to pod záštitou Warnerů do širého světa, to je troufalost nadevše. Člověk nemusí být pc grafik, ale to co je předvedeno zde je na úrovni dvacetiletého studenta, který se po večerech nudí a tak si pro sebe a své přátele dělá animák. Eště, že existuje ten Torrent, těch 99,- za studentský lístek bych si vyčítal...Dávám 0% ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že každého při koukání čeká chtě nechtě porovnávání se zápletkově takřka totožným Shark Tale. Zápletka podobná a je to taky o rybách, ale tím podobnost končí. Shark Bait je podle mě ještě daleko prímovější kousek než jeho kolega, animace si mě získala... no, nebylo to hned, až za chvilku. Ale pak už nepustila. Vtípky jsou vtipné, napínavé scény napínavé a celé je to tak strašně roztomilé a zábavné, že pět málem nestačí. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pasca na žraloka nie je ani zďaleka taká vykrádačka známejších filmov aj keď istá podobnosť tu je. Animácia tiež nie je až taká hrozná aj keď chvíľami pôsobí moc lacno, no zopár záberov je graficky dosť dobrých. Dej je dosť obyčajný, pre decká ako stvorený. Vtipy sa sem tam nejaké vyskytnú, no je to nič moc. Pre deti je to určite výborná vec, pre dospelých je to už horšie sústo. Nedá sa povedať, že tu nič nefunguje, ladí spolu všetko pomerne dobre. Je to slabší animák, no nie je to katastrofa, je to niekde medzi 2 a 3*. Pre menších určite viac. 45% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už vás někdy napadlo, co by se stalo, kdyby se vzaly filmy "Hledá se Nemo" a "Příběh žraloka", spojily by se do jednoho, vymazalo by se z nich kouzlo, vtip i hezký příběh, a navíc to natočili Američani spolu s Korejci? Tak jestli vás tohle někdy napadlo, podívejte se na film "Past žraloka", protože to je přesně to, co od snímku můžete čekat. Jsou tu nějaké ty ne až tak roztomilé rybky, které se snaží dokázat, že mají na to, aby předvedly velký příběh, je tu další souboj se žralokem jako ve filmu "Příběh žraloka", kde si to prcek rozdá s Goliášem, no a samozřejmě nesmí chybět rodinné drama ve stylu "Hledá se Nemo". "Past na žraloka" je hodně špatným pokusem, jak udělat něco velkého, ale skončit jen u toho, že jsem viděl vážně pěkné filmy a pak jsem je vykradl a udělal podle nich něco, o čem si myslím, že je to parádní, ale pořád je to jen vykrádání ostatních. "Past na žraloka" nemá žádné zvláštní kouzlo, člověk se ani nedočká nějaké krásné animace, je to místy docela obyčejné. Mělo by se to přece jen nechat na schopnějších studiích jako Pixar. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama