Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina s televizní výpravou (to už epizoda z Buffy má lepší drajv), bezpohlavním námětem, nudnou doprovodnou muzikou, a výkony herců(?)- ehm jaksi nezúčastněné, jako kdyby jim během natáčení došlo, do jaký sračky se to vlastně dostali (přitom herecký ansábl není zase tak úplně dementní a mít to pod palcem režisér, co není totální retard, mohlo z toho vzejít i cosi docela zajímavýho). 1* za sexy Rhonu Mitru a tu vlčici v podprdě, jinak zívačka k uzoufání a k prostřelení stříbrným nábojem do řepy (nebo ty platěj zas pro změnu na vampíry? To je fuck). ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Lykantropie jako nemoc i historická skutečnost mě velmi zajímá a stejnou měrou mi jdou na nervy filmařská znásilnění vlkodlačího tématu. Scénář Vlků sice měl jistý potenciál – vlkodlaky dělí na „nemocné“, toužící po vykoupení, a „narkomany“, kteří se dobře baví; jedni žijí jako spořádaní občané, druzí jsou motorkáři (*). Tím ale klady končí. Okaté dítě v ohrožení vede hitparádu megaklišé, a vůdce zlých sice dramaticky pohazuje kadeřemi, jenže naneštěstí vypadá, jakoby po nocích raději navštěvoval Modrou ústřici, než vyl na měsíc. Triky a výprava jsou k pláči a o hereckých výkonech nemůže být vůbec řeč. V panoptiku prapodivných figurek v yettiovských maskách je obzvlášť nesnesitelná postava matky roku, kolem které musí skoro hodinu lítat kulky a chlupy, než jí dojde, že její potomek je spasitel dvojí krve a fakt, že o něčem v životě neslyšela, nebo tomu nevěří, neznamená, že to neexistuje. Což vlastně platí i tak všeobecně. ;) ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné, v celku i pěkně koukatelné. Efekty jsou celkem podařené a i vlkodlaci byli dle mého vkusu mnohem lépe udělání než například v Psích Vojácích. Dialogy - nemůžeme očekávat žádné zázraky, jde pouze o horůrek nikoli o drama stavěné na logičnosti rozhovorů a myšenkovou dokonalost. Někdo drbe dost originální pojetí vlkodlaků, ale já tohle filmu zazlívat nemůžu - dle mě nikdo nemá právo na to jak má a nemá vypadat fantastická nestvůra a to že někdo postaví vlkodlaky proti sobě mi vůbec nevadí. Dokonce se mi i líbilo to jak se naplnilo poselství a zápletka s chlapcovím otcem tomu také dodává šťávu, ale ten konec film trochu degraduje - kdyby to skončilo alespoň trochu lépe mohl se tento horůrek vyšvihnout i na celé 4 hvězdy... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že túto úbohosť ani nemá zmysel nejak bližšie komentovať. Dejová linka bol jeden veľký chuchvalec trápnych blbín bez zjavnej náväznosti. Skrátka jedno veľké rozhárané nič. Už úvod mi prišiel veľmi zlý - tu som mal dojem, že sa pozerám na nejakú 152. časť 28. série o tom, ako na Zemi ostali iba dve skupinky vlkolakov, ktoré sa vzájomne preťahujú o jedného "zázračného" chlapca - žiadne uvedenie do deja, jednoducho systém hŕŕŕ poďme na vec, pričom sa tu všetko točilo len o tom istom a to v jednej dejovej vrstve a v jednoliatej banálnej mase utekáme-chytáme. Obsahová stránka teda nula bodov. Ale masky boli celkom slušné, to jediné ako-tak obstálo. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama