Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Rieger (Victoria Pratt) je výborná lovkyně upírů. Jednoho dne je ale její skupina přepadena a Carrie se dostane do zajetí. Ví však, že se musí co nejdříve dostat na svobodu. Na svět se totiž dostal prastarý upíří démon, který se chystá pomstít. Před stovkami let ho upíří princové porazili a to jim jen tak nezapoměl. Z lovců se právě stala kořist. Carrie ho musí porazit dříve než získá zpět své staré síly. (topr harley)

(více)

Recenze (6)

Tanus 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne zklamani, i kdyz zacatek vypada celkem prijatelne, v pulce uz to proste nejde. Jako pilot k serialu by to nebylo spatne ale jako plnohodnotny film ani nahodou. Cele to pusobi silene lacine, naprosty vrchol nevkusu je detailni casovani kazdeho flashbacku - proste kazdy odskok z casove osy je doprovazeny "krasnym" titulkem "Vcera v noci" a podobne, cimz se zabiji i ta posledni nutnost jakkoli premyslet. Konec je uz uplne bez komentare, dalsi duvod, proc bych cekal, ze bude nasledovat serialova rada nebo minimalne dalsi dil. Naprosto nechapu jak to muze na Imdb mit tak vysoke hodnoceni. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to ze začátku nevypadalo vůbec špatně. Levný brakový film s relativně dobrým nápadem a částečně chytlavou (leč ne zcela originální) zápletkou, holky s kvérama, upíři s komickým předkusem (Sid byl fakt humornej) a troška té krve a mučení. Jenže ke konci se tvůrci asi zbláznili – upíra, jehož základní podstatou, samozřejmě v mezích možností a až na pár výjimek potvrzujících pravidlo, je nesmrtelnost, stačí jen tak zastřelit? A je po něm? Jeden upír na slunečním světle shoří na prach a jiný se normálně prochází po ulici a není to Edward Cullen? Posledních cca 20 minut se fakt nepovedlo, to co jim předchází bylo relativně v pohodě až natolik, že jsem chtěl dát 3*, ale za ten závěr to fakt nejde. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film je sice špatný, ale o to víc je zábavný. Takhle jsem se naposled zasmál u Draculy 3000. Je to moje první setkání s těma dvěma patolízalama(Alone in the dark 2 mě ještě čeká). Film sice postrádá jakkýkoliv příběh(to nemluvím o tom "překvapivém" konci), postrádá i lepší herce, či atmosféru. Ale prostě jsem se nemohl zbavit pocitu že jsem se nenudil a nemohl jsem se nabažit až jsem smutně zjistil že je konec(přesně jako v sexu). Docela mě překvapilo že tam hráljeden z hlavních představitelů mého oblíbeného seriálu Ztracený svět, to samé mě udivilo že tu hraje Ken Foree a Sid Haig(kde na ně sakra tvůrci vzali peníze), i když Haig byl dost nevýraznej tak Foree mi děsně připomínal Coolia z horšího Draculy 3000. No co dodat film kde je všechno špatně ale já se zatraceně bavil že prostě nemůžu dát horší než 3*. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Céčkový kousek amatérských filmařů, kteří spolu s nějakými ochotníky vytvořili kousek jaký se hnedtak nevidí. Taková smes toho nejhoršího co se dá vůbec natočit, jeden by řekl že není ani v lidských silách něco takového vytvořit- inu,autoři jsou zjevně upíři. námět by i šel,až na to že provedení je otřesné a závěr je prakticky nepochopitelný, jakoby ho vymyslela uklízečka které bylo líto nechat snímek, u jehož natáčení těch pár dnů uklízela, nedokončený. Skutečná ubohost, které dávám jednu hvězdičku za to, že je to (bohužel) film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Brotherhood of Blood je sice zetková záležitost, pro mě cenná jen jako součást filmografie Vicky Pratt, ale pořád je to součást produkce Ghost House Underground. Takže zajímavý dílek puzzle fenoménu, na jehož počátku stál Evil Dead, Raimi a Tapert... U Vicky pravidelně oceňuju, jak proplouvá těmi žánry, někdy je to ženské televizní drama, někdy vyvražďovačka, jindy kultovní seriál. Tentokrát to bylo ve stylu House of the Dead 2 čili vraždící blondýna v nesnázích. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama