Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I smolař může mít svůj šťastný den. "Lucky" (Wesley Snipes) už pobyt ve vězení zažil a teď by se chtěl konečně polepšit. Nebude to mít ale vůbec snadné. Nedal totiž na svůj zdravý rozum a nechal se pozvat na gangsterskou oslavu narozenin. Vše byla ale jen past, která měla Luckyho znovu zatáhnout do nekonečné a šílené hry kočky s myší mezi ním a policajty. A tak se Lucky během chvíle zaplétá do krádeže milionů dolarů, únosu horkokrevné barové tanečnice a ve spoustě vypjatých a bláznivých soubojů se utkává s policií, zabijáky a dvojicí sadistických sériových vrahů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

mess 

všechny recenze uživatele

Priemerný film pri ktorom viete po 20tich minútach ako skončí, prestrihy medzi jednotlivými "príbehmi" ak sa to tak dá nazvať boli dosť chaotické a dopomohli k celkovej predvídateľnosti filmu. Jediné čo naozaj zdvyhlo moje hodnotenie bol dokonalý zadoček hlavnej hrdinky, ktorá ho rada ukáže na kameru v celej svojej kráse, aj preto 3* . ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

setkává se zde trochu podivný mix žánrů a popravdě jsem až do konce neuhodl, který že měl být ten hlavní... nicméně na video film to docela příjemně uteklo - zápletka neoriginální a předvídatelná, přesto ale celkem koukatelná... no nechalo se to vydržet. průměrná spokojenost na 60%. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mario van Peebles se ve filmu příliš neohřeje a Wesley Snipes už dávno zapomněl na svou nejlepší formu. Tihle dva pravděpodobně kamarádi se potkávají ve snímku, který má mnoho jednoduchých vrstev a snaží se ukázat jak hezky někdy vypadá vše okolo nás a přitom je to v nitru tak odporné. Trocha černého humoru rozhodně potěší a nenajde se nikdo, kdo bude Luckymu závidět. ()

Driscoll 

všechny recenze uživatele

52 % --- [DVD] --- Wesley Snipes by si měl lépe vybírat role... Směr jeho kariéry začíná až podezřele připomínat směr, kterým se ubírá Steven Seagal. Podsvětí je typické béčko určené přímo pro půjčovny. Abych nebyl nespravedlivý, dá se na to dívat. Jako největší chybu filmu bych tedy viděl to, že každopádně ničím nezaujme, konec si domyslíte po první čtvrt hodině a hodinu poté, co se na něj podíváte, už si na něj nejspíš ani nevzpomenete. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zdálo se to zprvu jako šedivá "rádoby cool" černošská gangsterka s ve formě hrajícím Snipesem (a sexy striptérkou po jeho boku), ale také tam vystupoval páreček úchylných sériových vrahů a další svérázné postavičky. Takže se z toho se vším tím dějovým proplétáním podivných situací a hlášek ve výsledku vyklubala ujetá "ritchiovka", která i přes mezery ve filmařském řemesle docela pobavila. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama