Reklama

Reklama

Za deset dvanáct

  • USA Ten 'til Noon
Trailer

V následujících deseti minutách zažije nejhorší a asi poslední chvíle v životě. Kdo ti dva jsou a co chtějí, se můžeme jen dohadovat podle událostí, které se ve stejnou dobu odehrávají v jiných místech jiným lidem. Není to jen obyčejný vpád do domu, všichni z oné desítky jsou tajemně spojeni v nevysvětlitelné konspiraci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

liuk 

všechny recenze uživatele

Ve svých prvních čtyřiceti minutách thriller, jehož napínavost předčí jakýkoliv žánrově podobný film v tomto roce natočený. Škoda, že zbytek filmu má svá hluchá místa, třeba hodně dlouhá scéna po první části závěrečných titulků, která je dost zbytečná. V navozování děsně napínavé atmosféry působí parádně hodně podprahová, příliš se neměníci, ale nerušící ambientová hudba. Rayne Guest je zde neskutečně sexy. Film, který dokáže strhnout jako málokterý jiný. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne toto chýba niektorým sľubnejším projektom. Veľmi originálne spracovanie. Aj keď príbeh stojí za "starú belú", spracovanie je kvalitné, inovatívne, svieže a nenudí. Herci zaujmú, najmä syn Morgana, Alonso Freeman a môj prvý film s ním. Z otca sa predsa nejaké tie gény preniesli a nielen výzorové. Naozaj škoda toho úplne priemerného príbehu. Takto 65%. ()

Reklama

Sista 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy - s paralelními ději nebo nechronologickým sledem - mám moc ráda, tady mi ale bohužel přijde, že první polovina je příliš inspirována Pulp fiction, aniž by ovšem dosahovala stejné kvality a druhá půlka a hlavně konec vyznívá zase úplně do ztracena, pointa je přiblblá a podle mě i předvídatelná.. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Film se snazi byt to co neni. Pokus o vykresleni vice pribehu v jednom case a jeste k tomu s prekvapivou zapletkou se nejak moc nepovedl. Prvnich 60 minut je jakoze uplne predvidatelny i kdyz rozuzleni je prekvapive ale stejne to nevymaze hodinu bez nejakeho velkeho vzruseni a napeti. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Povedený thriller, který zaujme především neobvyklou formou vyprávění. V ostatních složkách sice zrovna nehýří originalitou, vše ale vynahrazuje stavba příběhu, kdy znovu a znovu prožíváme deset minut z pohledu různých postav a postupně se tak před námi odkrývají další díly skládačky děje. Za zcela zbytečný ovšem považuji dovětek vložený do závěrečných titulků, ten působí jak z jiného filmu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama