Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Vašek určitě není sám, komu vrtá v hlavě, odkud se berou dárky pod vánočním stromečkem. Jak je to vlastně s Ježíškem a proč ho ještě nikdo nikdy neviděl? A protože je právě Štědrý večer, Vašek se rozhodne tajemství odhalit a s pomocí své mladší sestry sestrojí důmyslnou past - past na Ježíška. Jenže jsou tu ještě rodiče a ti se nesmí nic dozvědět...
Vtipnou filmovou povídku s nečekaným koncem napsal a v rámci mezinárodního projektu EBU pro Českou televizi natočil režisér Karel Janák. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hm, to je fakt originální námět. Past na Ježíška. Ježiš, kolikrát jsme to viděli ve vánočních amerických komediích v milionech variací? Od odpadu to zachraňují jen Kříž s Kuklovou, jinak je to přeslazené i na černý vtip a přetažené stopáží neskutečně i na tak prostý vtip. A bylo to vlastně vtipné? Pro mne ne. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Možná budou mnozí další uživatelé pochybovat o mé příčetnosti, ale já se za to, že se mi tato drobná hříčka líbila, nestydím. Líbila se mi ta retro stylizace, líbila se mi dvojakost rodičů, kteří se na děti křečovitě usmívali a snažili se zachovat slavnostní a pokojné dekórum, zatímco na sebe byly jako, nu, jako nervózní rodiče. Líbil se mi ten dětský komplot proti Ježourovi i ten ohled na rodiče, aby při tom všem nepřišli k úhoně. A v neposlední řadě se mi tady líbí Kuklová. Jde snad o její nejlepší roli. :o ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Krátká vánoční blbina o tom, jak dvě děcka chtějí chytnout Ježíška, ale první musí udělat něco s rodiči, aby ty pasti mohli nastražit. Jak já vždycky v těch filmech obdivuji ty děcka, jaké pasti dokáží vymyslet. Počínaje Kevinem ze SÁM DOMA, konče těmito dvěma kujóny. Kříž s Kuklovou byli také úžasní. První jak ukázkoví rodiče, Kuklové to hodně slušelo a pak vypadali jak zhulení a na závěr tak roztomilí. [338. hodnocení, 22. komentář, 54%] ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ehm, dotaz. "To má být co???" Jistě, ještě před pár lety mi bylo také pět let, ano, také jsem nesmírně toužila po tom, abych Ježíška viděla na vlastní oči, ale ani ve snu mě nenapadlo, že bych snad na něj políčila past, nebo to tady někoho napadlo? No, nic koneckonců může to posloužit jako návod jak pastí zabít rodiče, nebo je spíš dohnat k šílenství... Mám ten pocit jenom já, nebo jsou Janákovy filmy buď o ničem, nebo o sexu náctiletých? ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Můj první Janák. Příjemně stylizovaná "něco jako pohádka", obsahující pět herců a jeden hlas, mě příjemně pobavila. Je dobře natočená, herecké projevy odpovídají celkovému duchu (tzn. všichni přehrávají ostošest), hudební doprovod je mixem vánočních písní a instrumentálních variací na ně. Akorát obě roviny vyprávění - první je o "jedné planetě, na které Ježuch dárky nosí" a druhá o dětech, které ho chtějí polapit - spolu moc nedrží. Slušivé čtyři hvězdičky. EDIT : po par hodinach - koukam, ze tady pusobim se svym hodnocenim jako UFO. Kdyz me se to ale fakt docela libilo :) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama