Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

depony 

všechny recenze uživatele

Detektiv Joe Miller je na zabití. Ale jedna věc se mu musí nechat. Když začne pátrat na vlastní pěst po původu tajemného pokoje číslo 10, věcí, které se zdají být obyčejné, ale mají neobyčejné schopnosti, máte o napětí postaráno. Skoro jedním dechem jsem to shlédl a líbilo se mi to ... až na pár věcí :) ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Ideální stopáž i počet epizod - můžeme být rádi, že se tvůrci nesnažili téma podojit na několikasériový štrůdl ale podali to v šesti dílech. Není tam tím pádem skoro žádná vada. Napínavé, svižné, skvělé obsazení. Od začátku tempo, které se nezastaví až do konce. Pěkně šmrncnuté hororem (zvlášt 5 díl) Prostě vynikající! ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Námet na nezaplatenie, škoda len spracovania, ktoré je skôr priemerné, aj keď tento fakt je do istej miery ospravedlniteľný tým, že ide o televízny projekt. A originalita našťastie prebíja aj mierne nedostatky v scenári a účinne pomáha dotvárať túto mimoriadne príjemnú trojdielnu mini-sériu. Môžem len odporučiť, verte, že niečo také sa tak skoro nenatočí. Vhodne zvolení herci, fantastická hudba a sľubne načrtnutá mytológia dokážu uspokojiť naplno a záverečná gradácia je proste bezchybná. ()

A. Murray 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Výborná minisérie, která přináší nebývale originální příběh. Po přečtení popisu jsem netušil, o čem to vůbec bude - ale vše je prosté. Existuje klíč, který otevírá dveře do "kouzelného" pokoje, ze kterého se dá projít kamkoliv Vás napadne - pokud na druhé straně jsou dveře. Kromě něj jsou ještě asi 100 dalších předmětů a každý má schopnost - od zdánlivě neužitečných jako vypařování mosazi přes vtipnou kartičku, která vyhodí nešťastníka někde v Novém Mexiku až po hřeben na zastavování času. Hlavní hrdina, detektiv Miller přijde díky klíči o svoji dceru a v pátrání po ní se potkává s nejrůznějšími lidmi, předměty i skupinami které po předmětech pasou. Celé to má tak akorát tempo - nespěchá ani nenudí, hrdinové a hlavně scénárista překvapuje zajímavými zvraty a řešeními situací. Hvězdičku strhávám, protože bohuže na konci není prakticky žádné vysvětlení. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama