Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nečekal sem od toho mnoho a nakonec mě film překvapil. Já romantiku nevyhledávám, takže jsem rád, že tam téměř žádná nebyla, komedie to je, párkrát jsem zasmál, thriller to není vůbec (ne moc dramatický závěr) a střelby je tam málo, aspoň nějaký zvrat byl. Jelikož jsem měl něco na práci, tak jsem filmu nevěnoval 100 % pozornosti. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Film to byl zcela nudnej, ale přesto jsem ráda, že jsem ho dokoukala. A to především ze dvou důvodů: 1) hrál tam Antonio. 2) [hlavní důvod]: viděla jsem, co dokáže udělat s poměrně sympatickou tváří jedna ne příliš zdařilá plastická operace. Protože Meg Ryan -, ta byvší milá křehká dívka - se změnila v bezvěké monstrum. Škoda. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď máte na mesiac v ponuke kábelovej televízie zadarmo HBO HD, tak si pozriete z princípu aj filmy, o ktoré by ste ani nezakopli. Malo to hviezdne obsadenie, v živote som o tom nepočul a po skončení filmu som sa ani nečudoval. Jednoduchá jednohubka, ktorá ale neublíži. Nabotoxovaná Meg Ryan tu vyzerá lepšie ako v ľubovoľnej romantike minulej dekády. Z Colina Hanksa asi nič špeciálne nebude. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, jak se ze sympatického záporného hrdiny v nejlepších letech, stane sympatický kladný hrdina v nejlepších letech. Tisíckrát použitá šablona za kterou by se nemusely stydět ani vystřihovánky v časopise ABC. P.s.: Ani Meg Ryan nemládne a tak si asi chtěla stárnoucí ksichtík trochu vylepšit, ale to kilo botoxu si mohla odpustit. Vypadá jak vosková figurína. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

50%. Ach jo, Meg Ryan mi svým líčením připomínala klauna. I když je typickou herečkou pro slaďáky, mám ji rád, baví mě to co předvádá, ale tady nechápu, proč je tak neskutečně zmalovaná. No co, 46 neni ještě tak špatnej věk, nějaké ty vrásky má každý, ale pokaždé když jsem ji uviděl, neviděl jsme její tvář, ale klauna, nemůžu si pomoct. Jinak k hodnocení filmu - je to půměr, děj se od začátku do konce ubírá stejným tempem, nečekejte žádnou větší zápletku, zvrat, prostě cokoli, co by vás zásadně překvapilo - ale to se dá od tohoto typu filmu očekávat, nejsou to Dennyho parťáci, ale čistě romantická komedie s trochu akční příměsí, která neurazí ani neoslní. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Film se mj. natáčel v R.W. Norton Art Gallery v Shreveportu (Louisiana, USA) a na University of National and World Economy v Sofii v Bulharsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama