Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zázrak v New Yorku je milý, oddychový, sympatický a prostoučký příběh o muži, který je fyzickým představitelem nehmotného symbolu Vánoc, samotného Santy Clause. V celku jde o průměrnou filmovou záležitost s lehce topornými herci a jednoduchým scénářem. Malá Mara Wilson je roztomilá a Richard Attenborough zase charismatický. Zkrátka snímek, který bezpochyby patří ke svátkům klidu a míru, avšak nejde o nic speciálního či nezapomenutelného. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Richard Attenborough ako Santa Claus, práve jemu nechýba skutočná vnútorná charizma čo dodáva príbehu neskutočné čaro, a k tomu dej okorenení súdnym pojednávaním o tom či je Santa skutočný alebo iba výmysel Vianoc. Celý New York na podporu zachovania silnej tradície sa vyhrnie do ulíc, príbehu nechýbajú emócie a podarené vtípky a v neposlednom rade je tu aj neúprosný záporák a súdny obhajca v podaní J.T. Walsha. "Zmeniť sa môže každý!" A v tomto prípade malú zmenu v živote spravila aj jednodolárová bankovka... ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $17,320,136Tržby Celosvetovo $46,264,384║ ... a potom nepodplácaj a nezarábaj na Vianočných filmoch. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nádherný film s velmi dobrým hereckým obsazením a se skvělou Marou Wilson o tom, že víra alespoň o Vánocích je velmi důležitá. O tom, že když nějaký "chytrý" rodič svému dítěti v předškolním věku řekne, že Ježíšek neexistuje, neznamená to hned, že vyjevil svému dítěti moudrost světa. O tom, že děti a nejen ony potřebují iluze. A o tom, že i americká vláda "In God Trust". PS: Jinak se dost divím celkem nízkému hodnocení. Tak se ptám, jaký by ten příběh měl být, aby rozehřál srdce i těch ostatních. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný americký vianočný rodinný a neviem ešte aký filmík, ktorý je ale znesiteľný vážne iba počas tých vianočných sviatkov. Ja som ho počas nich videl iba raz, dokonca to bolo myslím na štedrý deň, relatívne som sa pobavil a nemienim sa k nemu ešte niekedy vracať. Jedine že by som bol na Vianoce príliš namäkko. A možno sa mi aj poriadne zapáči, ako sledujem niektoré tunajšie komentáre. Výborná voľba, obsadiť do hlavnej úlohy Attenborougha. ()

miligretchen 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat: nepatřím mezi příznivce amerických vánočních filmů, Santa Clause a amerických rádoby tradic obecně.Vidím v tom vždycky prvky kýče a něčeho, co mně hrozně irituje.Ale i přesto měl tento film pár světlých okamžiků, vesměs zapříčiněných charismatem Richarda Attenborougha a malé dívenky, díky nimž tento film nebyl tolik nesnesitelný jako ostatní.Scény ze soudní síně už jsou v americké masové kinematografii taky trochu klišé, takže bych je klidně vynechala, ale nápis na dolarové bankovce: ,,In god believes" byl pro mě jedním z mála světlých momentů.Ale i skrze to - jenom 35%- ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)
  • Počas otváracieho víkendu v amerických kinách urobila spoločnosť 20th Century Fox nevídaný ťah. Ľuďom, ktorým sa film nepáčil, ponúkla vrátenie plného vstupného. Využilo to približne 1500 divákov. (m.a.t.o.)
  • Susanino stredné meno je Elizabeth. Zhodou okolností stredné meno herečky Mary Wilson, ktorá postavu Susan stvárnila je rovnaké. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama