Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Uplne priemerna komedia, akych su v hollywoode stovky... Nudil som sa. Pravda je vonku, nemam za potrebu co i len kusocek priklaslovat... Aj ked nevravim, ze pointa filmu je dobra, taktiez Amanda Peet, dej je zial uplne neputavy a pocas filmu som sa mnohokrat prichytil ako sledujem zostavajuci cas... To sa mi pri "poriadnych" filmoch nestava... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se skoro nezasmál. Fakt mi nepřipadá vtipná "komedie", kde si hlavní hrdina prožívá perné chvilky - není to styl grotesky, teenage komedie nebo třeba naschvály ve stylu Spencer + Hill, kde toho největšího klaďase mlátí, ponižujou, ale vidíte v tom vtip a baví vás to. Tady mě jen vytáčela nespravedlnost a celý film jsem čekal na chvíli, až se budu moci vážně zasmát - nepřišla. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Klasická priemerná komédia, ktorú si radím medzi príjemné oddychovky nevyniká síce nejak zvlášť originálnym dejom, no situácie, do ktorých sa Zach Braff dostáva, rozhodne pobavia. Navyše aj vedľajšie postavy sú vcelku sympatické. Dosť ma prekvapilo, ako mnohokrát riešia situácie reálne- teda v rámci trhlej komédie (u iných komédií tohoto typu by napríklad po každom Tomovom neúspechu všetci groteskne a hystericky pobehovali rozčuľujúc sa, tu sa mu snažia kľudne dohovoriť). Rovnako je tu aj dosť veľká absencia sentimentu, čo takisto nebýva u týchto komédií zvykom. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zach Braff je obrovský talent a je velmi sympatický. Na každý jeho film nebo roli se těším moc a moc. Když se k němu přidá roztomilá Amanda Peet, která stále lépe vypadá než hraje o sympatie k hrdinům není nouze. The ex však vchází na tenký led, kde se s obtíži snaží udržet na hranici vkusu a nesklouznout k trapnému humoru a laciným vtípkům. V několika okamžicích je humor opravdu úžasný (basketbalové utkání) a někdy trapný (vše okolo sexu mezi Amandou Peet a jejím spolužákem na vozíčku). Pokud všechny tyto výkyvy divák zvládne užije si slušnou komedii, která mohla být mnohem povedenějším. Snad bude mít Zach Braff příště o trochu šťastnější ruku při výběru další komedie. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Již od začátku je naprosto jasné, který ze dvou hlavních hrdinů vyhraje na plné čáře. Celou dobu při sledování filmu se neubráníte občasnému fandění (podobně jako při sledování hokeje) svému favoritovi. Někdy se až divím jaké prekérní situace se v tomto žánru ještě dají vymyslet. Moc dobře vím, že tento film si už nikdy znovu nepustím, ale na jednorázové odreagování je geniální volbou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama