Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Některé věci by člověk během Vánoc nechtěl určitě zažít. Jenže mladou novinářku J.J. Jennerovou (Carly Popeová) potkaly bohužel zmíněné katastrofy všechny. Životní sen sice vynahradil rozchod s přítelem, když získala práci jako kritik jídel v luxusních restauracích v prestižním časopise Glow Manhattan. Jenže ještě téhož dne se nečekaně objevila i její matka Lee a jak už bývá jejím zvykem, během chvíle obrátila její život vzhůru nohama... (Rodriguez)

(více)

Recenze (11)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový průměrný americký vánoční film o jedné náhodně nalezené lásce a o tom, že není příliš vzdáleno pravdě rčení, že láska prochází žaludkem. Tenhle film jsem neviděl poprvé, ale už podruhé. Poprvé jsem ho viděl někdy na první svátek vánoční v roce 2006 dopoledne na Markíze se slovenským dabingem. A o rok později byl k vidění i na televizi Nova. Já ho teď viděl po dvou letech a jen jsem se utvrdil v tom, že to není vůbec špatný film, ale naopak, že je to film, který nabízí velice zajímavé téma a po dějové stránce je rozhodně na co se dívat. Film ani nenudí a tak nějak si plyne a plyne, a než jsem se nadál, byl tu konec. A samozřejmě, protože je to americký film, tak asi musí všem být jasné, jak film skončí. Jistě, filmu nelze upřít to, že byl natočený pro televizi, a tak nehýří nijak zajímavými či originálními nápady, které by z něj udělaly nějakým způsobem výjimečný či nezapomenutelný film. Ale mně, člověku, který je vděčný za každý vánoční film a který vánoční filmy miluje, tohle stačí k naprosté spokojenosti. Já si každého vánočního filmu velice vážím, protože prakticky jediné období, kdy si je můžu pouštět či se na ně koukat, je pouze prosinec, což je pouze jeden měsíc v roce, v jiných měsících to totiž nemá tu kýženou atmosféru. A tak jsem vděčný i za tenhle film. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Reklama

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Vlastně to už přesně shrnul AngelAngie. Kromě krásné Carly Pope a tun klišé, tento film ještě nabízí jednu rádoby komickou postavu v podobě Christine Baranski, jejíž matka je ovšem nebetyčně trapná a především tak prvoplánově čitelná, že pocity diváka při jejím sledování oscilují mezi soucitem, znechucením a studem. A to je v komedii vždycky problém... ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Ak čakáte výbornú kameru, excelentné herecké výkony či netradičný strih, tento film asi nieje to pravé. Ak čakáte, že sa budete pučiť od smiechu, to asi tiež nie. Ale ak máte chuť na romantiku, s úsmevnými momentami k vianočnej pohode, treba si doniesť misku s koláčikmi, naliať vianočný punč či varené vínko, objať svoju polovičku a želám pekný večer... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Doopravdy předvídatelné peklo, matka fakt pekelná, ale když potřebujete pročistit hlavu po těžkém dni, tak si to nastřelte. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama