Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželský pár (M. Willig a L. Havelková) se rozchází. Mají dvě dospívající dcery, a tak otec rodiny ponechal ženě vkladní knížku s penězi na jejich výchovu a zaopatření. Obě nesou rozchod rodičů velmi těžce, tím spíše, že starší dcera (M. Kozáková) se sama nedávno zklamala v lásce. Matka nahlásí ztrátu knížky policii a vyšetřování se ujme mladý poručík SNB (P. Haničinec), který podezírá bývalého přítele starší dcery. Ukáže se ale, že je všechno jinak… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

topi 

všechny recenze uživatele

Oj, tohle je velmi špatná televizní hra s tak hloupou a banální zápletkou, že takhle by to snad nikdo neřešil. V rodině se ztratí vkladní knížka, někdo z ní vybere peníze, tak se zavolá strážník, aby to vyřešil. Mezitím na povrch vyplouvají další rodinné vztahy a záležitosti, rádoby psychologického charakteru. Tohle je opravdu podivný konec léta... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Moralizující hra, kterou zub času ohlodal až na kost – s výjimkou několika skvělých rytmů z dílny jazzmana Karla Velebného. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Opravdu ničím zajímavá televizní inscenace. Dcera s otcem filzofují jako o život, ale šustí to papírem až hrůza, anebo nevím, možná jsme málo filosofická rodina, ale my se doma v kuchyni nebavíme jen v metaforách. Navíc policista nechá svědka, aby zavolal podezřelému a připravil si alibi atd. Zkrátka nečekejte žádný klenot 60.let. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Vyšetřování ztráty vkladní knížky v rozvádějící se rodině je vyloženě neatraktivní záležitostí 60. let. Na tehdejší dobu ve svém žánru docela příjemné dílo, které ovšem dnes už vlivem toporných hereckých výkonů, špatné kamery a prapodivného scénáře neobstojí. I proto se jedná o zapomenutý film produkce České televize. [23. hodnocení, 3. komentář, 50%] ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama