Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +dobrý výběr postav, plno adrenalinového napětí, hustých scén -přidal bych ještě více postav/// Zabij nebo budeš zabit je takové nenápadné Battle Royale po americku. Což mě velice příjemně překvapilo, protože jsem dlouho vyhlížel, jestli tento námět někdo znovu zpracuje. Jediný rozdíl ční v tom, že tady se spolu nestřetnou studenti z jedné třídy, ale prozměnu kriminálníci odsouzení na smrt. A přesto že je to béčko jak vyšité, jsem nadmíru spokojen. Dlouho jsem nezažil ve filmu takové napětí a adrenalin. Přitom vše, od výběru postav, přes zápletku až po samotné souboje patří k tomu lepšímu co v takovýchto filmech můžete vidět. Jediné výtky směřují na to, že některé postavy to celkem rychle zabalí (vzdají), přesto že by stále mohli mít šanci na výtězství. Navíc jich není mnoho (jen deset), takže tu není možnost z pozice filmařů se ještě více vyřádit a předvést ještě více situací a soubojů. Naštěstí konec tento nedostatek trochu napravuje, takže snad brzy bude něco dalšího, protože tento námět se ještě nevyčerpal./// Celkem 78%/// ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

10 ľudí bude bojovať, 9 ľudí zomrie...Veľmi, veľmi ľahko by sa dalo skritizovať Wiperov počin a neustále poukazovať na to, aké je to celé neskutočne naivné a pritiahnuté za vlasy, ale rozhodne treba prinajmenšom uznať, že film ako čistokrvná bezmozgová zábavka funguje veľmi dobre. Mňa osobne nejako výrazne neiritovala ani často spomínaná roztrasená kamera a chaotický strih, či prehnaná dĺžka, ja osobne som si chcel v prvom rade oddýchnuť, možno sa aj trošku pobaviť, ale hlavne si nezaťažiť sivú mozgovú kôru a ak mám pravdu povedať, moje očakávania film splnil takmer dokonale, za čo mu udelím relatívne slušné štyri hviezdičky, samozrejme je to v rámci toho, ako som sa pri sledovaní cítil a bavil, skutočné kvality filmu sú bez debaty niekde úplne inde. - "Čo ste robil v Salvadore?" - "Opaľoval sa." - "Prečo ste zničili tú budovu?" - "Zacláňala mi slnko." ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Aneb hollywoodská eRková verze Big Brothera. Jeden pošuk (co si myslí, že je génius) rozmístí na malém ostrůvku kdesi v Tichomoří stovky kamer, vysadí na něj 10 trestanců odsouzených doživotně nebo k trestu smrti a pošle jim obligátní větu do zad: "Zab nebo budeš zabit"... Máme tu další film z produkce WWE a hlavní roli tentokrát vystřihnula nová a neokoukaná tvář: Steve Austin, ve wrestlingovém ringu známý jako Stone Cold, je 188 cm vysoký hromotluk se 115 dobře rozloženými kilogramy, do filmu poměrně dobře zapadnul a kromě tvrdých ran trousí jednu hlášku za druhou. Scénář skýtal možnost atraktivního akčního vybití, zvláště když byli do filmu obsazení dva mlátiči s příjmením Jones - obrovitý řízek Nathan a drsňácký Brit Vinnie. Jenomže... většina akčních scén, včetně hardcore souboje Nathan Jones vs Steve Austin je točená kamerou, se kterou někdo škube tak vehementně, že chvílemi nelze poznat nejen kdo mlátí koho, ale ani kdo je vůbec kdo. Všichni aktéři téhle internetové reality show mají k levé noze připevněnou takovou prima explozivní věcičku, takže duel končí pro jednoho většinou v ohnivé kouli. Předvídatelný film kromě ostrova sleduje drobné vedlejší dějové linie, které moc zábavné nejsou, ale něco vám povím: pravé peklo nakonec přijde, to když se ke slovu dostanou Prodigy a jejich starší vypalovačka Firestarter, a kontrolu nad ostrovem převezme jeden z těch "bad guy". Pak už jen společně s Austinem (nečekali jste, že by to nepřežil, že ne??) sledujeme výbuch a (podařený) náraz vrtulníku do skalisek a odškrtneme si další akční béčko v našem nikdy nekončícím filmovém seznamu. 7,5 miliónu dolarů(výdělek celosvětově) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Banda psychopatů odsouzených k trestu smrti na jednom ostrově, kde se mají vyvraždit.....člověk by čekal brutalitu jak cyp a ne PG-13 pyčovinu, která postrádá jakoukoliv logiku....a co se konce týče - to opravdu nehodlám komentovat (pro nedočkavce....happy end jak sviňa - shledání s rodinkou se koná.....Nickelback taktéž...omfg). ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama