Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík vyznává lásku hezké dívce, bohužel umírá v tentýž den. Jeho matka, zabývající se restaurátorstvím se s tím nechce smířit a syna oživí díky knize Voodoo. Bohužel netuší, jakou chuť k jídlu mají takové Zombie a to v tak mladém věku. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná hororová blbůstka, která sice dokáže pobavit, ale místy i slušně nudí. Boy eats girl má dva zásadní problémy. Ten první je, že někteří herci typově absolutně nesedí na své role. Dva příklady za všechny: Největší školní ranař vypadá, že mu táhne na 40 a není ani tak drsňák jako spíš trapák. A místní školní krasavice svým zjevem nejvíc připomíná přestárlou ruskou nevěstu přes internet. To by se ale dalo nějak překousnout, co je podstatně horší je fakt, že se v první polovině filmu vlastně nic neděje a je to v podstatě nuda. Díky Bohu za to, že druhá půlka je podstatně zábavnější a nutno dodat, že i krvavější. Rázem tu tak máme pořádný masakr, kde ruce i nohy lítají vzduchem, červenou se nešetří, najde se tu místo i pro řádně černý humor a ve finále dojde i souboj zombies vs. řezečka na dřevo (nebo co to je). To dokáže spravit dojem, ale i tak se žádný zázrak nekoná. 3* s odřenýma ušima. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Málo bizarní, málo šťavnaté. V závěru se sice objeví pokus o gore masakr, ale děj k němu spěje šouravými krůčky. Řada likvidačních akcí je bez nápadu i vtipu. Jak si vystrčený zadeček říkal o řádný kousanec, či utržená hlava se nabízela k fotbalovému utkání...žel, nic z toho se nekonalo. Nakonec i ručky v sekačce prozrazovaly latex z Číny, a tak jen vnitřnosti budily dojem opravdovosti. K Soumraku mrtvých to má hodně daleko, snad i Mrtví k snídani pobavili více. Nejvtipnější tak byly titulky Livingdeada: ,,Nemusí se ti to oplatit. Já pohledam Jessicu. Těším se, že jsem přežil. Těžko zvládatelné. Mdlosti. Vyblbovat...." Mrzí mne, že neumím zdatně anglicky a že když si s překladem dá někdo práci, nepohlídá si, aby dialogy nebyly jak od neandrtálce. ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně k tomuto snímku dostal .... a ? Nic moc :-( A to i přes to,že můj nejoblíbenější film je Shaun of the dead, tak jsem chtěl dát této zombie-komedii šanci! Myslím,že by se z toho dalo vytřískat víc. Někdo tady psal,že ve filmu jsou k vidění super masky, strašně moc krve atd. Žádné super masky jsem neviděl a krev vypadala jako hoooodně poředěný kečup. Sorry maximálně 40%! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je dopředu jasné, že se jedná o Poloamatérský Film.. Ze začátku jsem myslel, že se jedná o nějakou Upířinu nakonec to byl Zombie Horor.. Plno krve.. Ale tenhle film je příklad toho.. Kdy krev vyvolává Záchvaty smíchu.. Nikoliv Znechucuje či nadchne.. Amatérská Práce... Film naštěstí Ubíhá Rychle.. Jsou tam dvě krásné Holky:) Koukat se na to dá.. Ale spíš bych to nedoporučil! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Dublinu (Irsko). (BMW12)

Reklama

Reklama