Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohled do zákulisí jednoho z největších rapperů Západního pobřeží nás provede nejen Xzibitovou průpravou na živá vystoupení, ale dovolí nám také zhlédnout jeho nejlepší klipy. Jedni z nejvýznamnějších hiphopových umělců dokáží, že Mr. X to the Z je jasnou hvězdou rapového chodníku slávy. (T-pack)

Recenze (3)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Byť možná neobjektivně, hodnotím tento dokument pěti hvězdami a to hned z několika prostých důvodů. Za prvé, miluju rap. A rapu a rapperů tam bylo hodně. Narozdíl od jiných celebrit (nevím, jestli rappery označovat jako celebrity, zvlášť pak Xzibita) si rapperů neužiju v televizi skoro vůbec, takže je skvělý vidět, co dělaj v zákulisí. A i když se sotva dozvíme něco hlubšího z procesu psaní písniček a co která znamená, je banda MCs dost šílená na to, aby alespoň pobavila (nigga wrestling). Hudební vložky ve formě oficiálních videoklipů byly třešničkou na dortu. ()

BS 

všechny recenze uživatele

Mám rád rap a od té doby co jsem viděl Xzibita živě, mám rád i jeho hudbu, takže tohle hodnocení je bez debat. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc velký příznivec rapu,ale tento dokument je opravdu vyjímečný svou originalitou profesionálních umělců kteří ví co je pravý rap a tuto muziku dělají srdcem,nehledě na významnou složku v textech. ()

Reklama

Reklama