Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Nějak mě nenapadají vhodná slova. Přišlo mi to kýčovité, ty americké holčičí soutěže, ta naivita a strach dokonalých děvčat z kontaktu s nedokonalými postiženými. Christina Ricci na mě působí nepřirozeným dojmem, vypadá jako příšerka. A ta její role, humus. A celkově děj vyznívá nereálně. Ten kluk, do kterého se zamilovala, mi přišel spíše jako tělesně postižený, který to má v hlavě v pořádku, a ne jak je avizováno, že je to "retard". To bych možná pochopila, že by se do něj holčička ze spořádané rodiny zamilovala. Vím, ztělesňoval pro ni hodnotu ryzího a upřímného citu. Ale tomu filmu těžko někdy uvěřím. Je to fantasmagorie. ()

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

To se tedy doopravdy nepovedlo. Ze začátku jsem si myslela, že to nějakou tu myšlenku má, ale zmýlila jsem se. Některé scény jsou přehnané, jiné naopak plitké, u jiných jsem chvíli nevěděla, jestli si dělaj srandu nebo ne.Nikdo ve scénáři nic nepochopil.....ta holka nic nepochopila, ostatní kolem ní nic nepochopili....jedinej, kdo možná něco pochopil, byl ten učitel na poezii. A ten scénárista taky nic nepochopil a asi v životě patřil do tý partičky těch nanicovatých a pokryteckých tupců, kteří se nikdy nepolepší. Ještě k tomu vybuchující auta ve vzduchu, nelogické dialogy a vůbec chování všech přítomných, to vše si zasloužilo maximálně ty dvě hvězdičky. A to jsem velkorysá. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Parodie, která si utahuje z kdečeho, počínaje americkou posedlostí elitními spolky, soutěžením a úspěchem, přes skrytě otevřený rasismus všech těch vysportovaných studentíků a jejich patřičně zazobaných rodičů až po příběhy o mentálně či fyzicky handicapovaných jedincích, kteří těm „zdravým“ otevřou oči a poskytnou pohled na správné hodnoty. Protože kdyby to tvůrci mysleli vážně ( doufám, že nemysleli, viz osud tenisty, jehož představitel je herecky- záměrně- permanentně v křeči, závěrečný dialog milenců a pohled Ch.Ricciové hozený přes rameno), bylo by to opravdu k poblití… ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, tohle je prostě bomba! Zcela nedefinovatelný snímek, potácející se mezi komedií, dramatem a parodií, s naprosto úchvatnou Christinou Ricci. Ta holka měla ale štěstí na velké role. První půlhodinu jsem si říkal co to proboha je, pak jsem hru přijal a skvěle se bavil. V tomhle filmu není nikomu nic svaté a je to paráda. Postavy jsou zesměšňovány a zlehčovány, ale zároveň to jde hluboko na dřeň jako málokdy. Rozhodně je o čem přemýšlet, ale se i čemu zasmát. To se prostě musí vidět. 90% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Kterak povrchní husička s dokonalým životem přitroublého dívčího klubu vysoké školy a s přítelem v podobě hezouna školy se setká s momentálně zaostalým klukem, který ji otevře oči a dostane ji na svou bezprostřednost a neposkvrněnost citů. Na první pohled toto všechno zní jako docela průměrný až tuctový námět, ale tentokrát zdání klame, už jen stačí fakt, že mezi výkonnými producenty je i F.F. Coppola. Christina Ricci zde odehrává jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, přestože začátek snímku je poněkud neucelený a poměrně nepochopitelně rychle se rozvíjí vztah mezi dvěma hlavními hrdiny. Roztěkanost však ustává ve vrcholu zápletky, kdy příběh má spád a šokující pokračování. Průšvih nastává na samotném konci, který je přespříliš překombinovaný a zbytečně potápí film do vod zbytečného klišé a to je velká škoda. Ale čert to vem, příjemně jsem se bavil a děkoval bohu, v kterého nevěřím, že v Americe dokáží natočit i trochu hlubší film. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama