Reklama

Reklama

Iron Maiden: Raising Hell

všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam z koncertu Iron Maiden z 23. srpna 1993, natočen v Pinewood studios v Londýně. Záznam je i společným vystoupením Iron Maiden a kouzelníka Simona Drakea, na dvou samostatných podiích v pravidelných střídáních. Na konci celého koncertu je Bruce Dickinson zajmut a zabit Simonem Drakeem v mučícím nástroji železná panna. Bruce je nakonec pomstěn samotným Eddiem. (masw)

(více)

Recenze (12)

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerný zvuk,ale v tomto případě to snad ani nevadí.Rozlučkovou show Bruce Dickinsona z poloviny ovládl Simon Drake a jeho hororové triky a kouzla.Působivé,ale stačí mi to takhle,naživo jdu přece jenom raději za muzikou.Zajímavostí je,že tento koncert vysílala dokonce i TV Nova,čemuž už dnes málokdo věří. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Koncert protivné, zastaralé kapely z vesnické tancovačky jejichž hudbu bych vyhodil na smetiště. Opravdu miluji hrábnout do strun kytar a vytasit se s nemelodickou šíleností. Efekty, frontman, image vše děs. Klady: scéna. Zápory: Bruce Dickinson asi hlasový fond má, ale dívat se na nevzhledného, půlmetrového a skotačícího trotla dvě hodiny je "zážitek", neposlouchatelné skladby, zastaralá image, katastrofální zvuk, nesnáším tuhle hudbu, celkově dementní. Mé hodnocení: 10% ()

Reklama

Whovian 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle koncertu sem se velmi dlouho vyhýbala, myslela sem, že protože je to Bruceyho last gig než odešel, tak že tam bu špatná atmosféra... A ono přesně naopak. Brucey si to užívá fakt immensely a to jak má božský obleček se snad ani popsat nedá (sice žádný spandex, ale to jeho kožené období taky nebylo k zahození). Všichni ostatní jsou taky v pohodě a to jak hrají je neuvěřitelný. Jediný problém byl ten iluzionista... Eddie ho měl popravit už na začátku, aby nerušil jeden z nejlepších koncertů. Jo a ještě sem netušila že Janick dělal místo H backing vocals. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nevim co je na tom dokumentárního, snad jenom, že to dokumentuje poslední vystoupeni Bruce před jeho odchodem z kapely v r. 1993 (1999 se opět vrátil). Jinak jeden z nejlepších koncertu (hlavně co se efektu týče) Iron Maiden. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o poslední koncert zpěváka Dickinsona před tím, než odešel na kariéru dopravního pilota a mimo jíné se také věnoval vlastní tvorbě. O šest let později se ke kapele vrátil. (Bicman)

Reklama

Reklama