Reklama

Reklama

Její vize jsou horší než vaše nejstrašnější noční můry. Hororový snímek plný bizarních obrazů s překvapujícím vyústěním. Krásná a úspěšná Danika chce být dobrá matka. Je to šťastná žena, která má úžasnou rodinu. O své děti, holčičku Lauren, co chodí do šesté třídy, a její bratry Kurta a Briana, se ale pořád přehnaně obává a stará se o ně. Dětem to už někdy leze krkem a jejich dříve dobrý vztah se začne měnit. Danika zjišťuje, že její milované děti se o sebe postupem času dokážou postarat sami a její péči už k životu nepotřebují. Poslední dobou navíc trpí děsivými halucinacemi, vidí věci, které se prostě nemůžou stát. Vidí kolem sebe mrtvé lidi, má příšerné sny o smrti svých dětí a i ostatních lidí. Pomalu nerozeznává realitu od fikce a snu a její stav se velmi zhoršuje. Neví, co má dělat, a tak začne chodit k psycholožce, ta se jí snaží pomoci, dává jí různé léky, ale jí nic nepomáhá a spíš se to jen horší. Nemoc jde tak daleko, že jakmile vidí v televizi nějakou reportáž o únosech nebo dopravních nehodách, propadá panice ze strachu o životy svých dětí. Doslova paranoidní jsou pak halucinace, ve kterých nalezne lidskou hlavu v tašce s potravinami, nebo představy, že jejího syna chce spolužačka nakazit nemocí AIDS. Vůbec nechápe, co se to s ní děje. V manželství byla dosud spokojená, její muž ji miluje, avšak poslední dobou má o ni strach. Její doposud pěkný život se najednou začíná nenávratně rozpadat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že príbeh nieje ničím výnimočný a žiaľ ani nič nové neponúka a takýchto filmov je veľmi veľa.Spracovanie bolo svieže,veľmi rýchlo odsýpalo a herecké obsadenie bolo dobré vybraté na čele z hlavnou hrdinkou a aj hrať vedela.Len vo filme odznelo viacero nezmyselností,ktoré znížili dobre rozohranú partičku halucinácii,hlavne ta na začiatku bola dokonalá.Koniec bol totálne odfláknutý,zbytočný a hlavne predvídateľný a keby sa tvorcovia viacej pohrali hlavne z pointou,filmu by som dal väčšie hodnotenie a takto len veľmi slabučké 3*. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Och nie, toto by mal byt dobry, napinavy thriller? Ani omylom, bolo to docela nudne a absolutne sa tam skoro nic nedialo. Ja neviem, ja som tomu nemohol vobec prist na chut. Uplne odflaknuty film, ktory ani nemusel vobec vzniknut. Film vhodny na popoludnajsie sledovanie v telke pre kazdeho, ktory si s radostou aj pozru neatraktivne filmy, ktorych je v telke neurekom. Obal dvd je z toho asi najlepsi, ale strieborna placka toho moc neukryva, aby vas tento film posadil na zadok. Ziadna scena ma skoro vobec neoslovila, aby som bol z toho deja prekvapeny, ako sa to vyvija dalej. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočené drama s přesvědčivou Marisou Tomei v hlavní roli matky, úzkostlivě strachující se o svou rodinu a pronásledované hrůznými vizemi. Škoda jen závěrečné pointy, která dá vzpomenout na leckterý známější film a v současné době už nemůže překvapit. Ale i tak jde pořád o nadprůměrně působivý a napínavý zážitek. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby z toho udělali normální drama o ženské, které z přehnané starostlivosti o děti a manžela a všechny kolem sebe hrábne, udělali by líp. Ostatně, moje žena má podobné tendence a takové drama a jeho možné důsledky bych jí pustil. Bylo by to o tom, že buď se můžeme bát fakt všeho, nebo prostě žít, jak jen to jde. Protože těch tragédií, co potenciálně číhají za každým rohem, je tolik, že z toho člověk leda zcvokne. Navíc tady ten film ještě říká, že nakonec ona sama byla tou největší tragédií a sama ty největší tragédie nakonec svým jednáním způsobila. Potud ok. Jenže ten film není natočen jako drama, ale snaží se - navíc v dost neatraktivním televizním hávu - celou tu myšlenku ozvláštnit vizemi a jakousi lacinou duchařinou na závěr, která nedává smysl, SPOILER protože jsem ještě neviděl, aby duchové rostli a dospívali a měli problémy s dospíváním. A na tom konci jako umřela a připojila se k nim - dospělejší verzi duchů - a pak jezdila zas dál jak bezďák s vozíkem? Wtf? KONEC SPOILERU Jako jo, nakonec to je nejspíše její představivost, když tak holka bloumá s vozejkem ulicemi, a žádná duchařina, ale stejně to nedává smysl a hlavní myšlenku filmu - pro mne velmi silnou - to shazuje do marastu a do bláta. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Takový pěkný dramatický příběh starostlivé maminy, co vidí zlo a potencionálního nepřítele v poštákovi nebo třeba i v přítelkyni svého syna. Ne nadarmo se říká, že všeho moc škodí. Marisa Tomei je moc hezká čubička a tady jestě k tomu všemu potvrzuje, že před kamerou není jen tak někdo. U mě spokojenost. 3,5* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Baltimoru (Maryland, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama