Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (58)

BlackAngels 

všechny recenze uživatele

Uplně ho vidím. Můj psí miláček pirát vzdušných drah :-D Vidím jak příjdu dom a on na mě spustí, že jdu pozdě, jak mě drbe, že se roztahuju v posteli :-D Jak mi nese nákupní tašky :-D Moc by mě zajímalo co se mu honí hlavou. Pro mě krásný psí snímek :-* A provedení Leštidla je opravdu superhrdinské :-) I když má jen na 90 vypranej svetr po taťkovi. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Superbígl po drobnej nehode v labáku šialených vedcov získajúci superschopnosti. Pri štekaní pred ním praská sklo, lieta rýchlejšie ako víchor, zachraňuje kohokoľvek na počkanie a aby toho nebolo málo, tak so svojim páničkom aj rád pokecá. Pre deti pod 10 rozhodne zábavný kúsok a pre tých, ktorí sa vedia zabaviť aj na takýchto počinoch to bude tiež príjemná porcia. Pre mňa plnohodnotná rodinná komédia, potešil aj J. Belushi. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Chlpatá kópia Supíka pre najmänších, ktorá doslovne pajcuje všetky jeho trademarky. Celé je to o tom či Vás to uráža, alebo teši. Ako rodinná komédia si v pohode vystačí so 100x prevareným príbehom, bez lacných a otrepaných držkopádov ... a hovienok (zdravíme Garfielda). Nič extra ale keď už len tak za snahu a nadšenie. 50% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu sa nepodarilo prekročiť tieň rodinných filmov s hovoriacimi zvieratami, a to i napriek tomu, že mal k dispozícii psa disponujúceho schopnosťami Supermana (na ktorého tu bolo požehnane celkom vydarených odkazov). Postavy sú šablónovité a vývoj deja veľmi predvídateľný. Úroveň spracovania je ale na celkom dobrej úrovni a humor tiež funguje obstojne, takže nakoniec je to len ľahký podpriemer. 5-/10 ()

Mum 

všechny recenze uživatele

There is no need to fear Underdog is here. Když zkřížíte Supermana, Spidermana a pohádku pro děti dostanete Underdoga. Na druhou stranu to bylo velmi příjemné podívání se spoustou nápaditých scén a dobrých vtipů. Sice to asi nejsou celé 4*, spíše 3,5, přece jen už jsem z toho naivního dětského pohledu trochu vyrostl, ale i přes to celkově určitě spokojenost. Konec konců, je to pro děti a tak bychom na to měli i tak nahlížet. Dospělí budou při séně kdy Underdog sežere modrou pilulku a získá zpět svoje super schopnosti otáčet oči vsloup, ale co:) Zápletka je alespoň z poloviny dobrá a pro 10leté dítě zcela určitě úžasná. A létací mluvící pes je prostě k sežrání. Do you want me to bark three times or say the word bark three times? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)
  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)
  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)

Reklama

Reklama