Reklama

Reklama

Karneval zvířat

  • angličtina Carnival of Animals (festivalový název)
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2006, 10 min

Obsahy(1)

Hudobná animovaná erotická fantázia. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Co je to? Veselé, hravé a plné zvířátek, ale není to pro děti? :-) Tenhle hudební animák je správná odpověď. Já ho našel tady, sice v příšerné kvalitě, ale pro představu stačí. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Krátký film nabitý velkou energií, skoro se mi chce říct film nadržený nápadem nebo nápaditě nadržený. Každopádně vtipný, nadsazený a zároveň vystihující snad vše, co by vás v rámci tohoto typu filmečku mohlo napadnout, aby zároveň nepůsobil oplzle. K tomu všemu skvěle padnoucí hudba, která to ještě více zlehčuje a dává spád. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla dvakrát a vždycky jsem si z něj nejvýrazněji zapamatovala pomalou část o nočním snění, kdy hudba proplouvá domem a dům proplouvá scénou. Možná bych byla raději, kdyby měl celý film podobně melancholický nádech, ale potom by třeba taky ta jedinečná neuchopitelnost zanikla. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hmm.., pěknoučká erotická fantazie. Kombinovaná kreslená animace také ušla, snímek je ve své podstatě hodně nápaditý a jednotlivé etudy vyznívají rozverně, parodicky ale i poeticky a občas i smutně... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Zas tak dobré mi to nepřišlo. Neříkám to proto, že bych byl puritán (ostatně Karneval zvířat jsem viděl jako předfilm Shortbusu, viz můj komentář tam), ale prostě proto, že to bylo takové nijaké. Občas jsem se nad něčím pousmál, občas vyvalil oči, ale celkově docela zapomenutelný zážitek... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama