Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (296)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mnohdy mám hodně rád, když si pouštím film, o kterém nevím vůbec a naprosto nic. Název tohohle ve mě vzbuzoval očekávání nějakého přiblblého televizního více sci-fi než horroru. Místo toho jsem ale ke své obrovské radosti dostal náležitě syrový, drsný, krvavý, napínavý, nápaditý, v mnoha ohledech originální a nechutný, s dobře napsanými a odehranými postavami a velmi, velmi uspokojující náklep. Je až překvapující, že buranský horror takový ještě může být. Mít to trošku originálnější zápletku a ne jen provedení, s pátou bych neváhal. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Je veľmi málo hororov ktoré dokážu zo zabehnutých koľají akoby predpísaných vyvražďovačiek vyjsť čo i len trošku originálnym spôsobom a keď sa už nejaký taký objaví vždy mu niečo dôležité chýba ako napr. atmosféra, režisérska zručnosť alebo poriadna surovosť a tak sa maximálne zmôžu na nepredvídané vyvražďovanie v tom najodvážnejšom zlikvidovaním úplne všetkých. Našťastie STORM WARNING je žánrová lahôdka ktorá sa vyhla týmto neduhom a pritom rešpektujúca pravidlá žánru. Je až prekvapivo dobre natočená s vyšperkovanými mordami kde objektív kamery nemá problém zachytiť najdetailnejšie deformácie ľudského tela. Žiadny teenageri, tentoraz dobrí herci a na výsledku je to hneď poznať. V podstate len dve obete a ich traja terorizujúci vyvrheli spoločnosti do ktorých prstov sa nechtiac dostanú. Po dopozeraní som ostal poriadne prekvapený že tento rejža predtým natočil priemerný VALENTINE. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevný buranský horror z australských vod jdoucí ve stopách Texaského masakru a jemu podobných. Muž a žena z města se vydají na romantické rybaření, aby si užili krásný sluneční den. Co čert nechtěl, po obloze se začnou honit mraky - mimochodem příchod bouře, tedy postupné přibývání oblačnosti a stavba hradů, je neuvěřitelně lyrický - a náš pár se rohodne vrátit domů oklikou! Je jen otázkou času, kdy zabloudí a padnou do rukou trojice neotesanců, kteří nejdou pro ránu daleko. Velmi dobrá hudba (Jamie Blanks) je z větší části elektronická, děj však posouvá kupředu mílovými kroky. Atmosféra houstne, situace se zdá bezvýchodná a nastupuje brutální gore. Mučení, zlý pejsek a vrtulka nejsou vše. Za výbornou trikovou stránku, napínavou atmosféru, skvělou kameru a obstojné herecké výkony je to za 4*. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Parádní pecka. Je to hodně velká žánrovka, exploitation (resp. hixploitation) o úchylnejch farmerech a jejich nebohém páru, který vězní. Originalita tedy skoro žádná, ale tu dosyta nahrazuje špinavá stísněná atmosféra farmy, výborně zahraní záporáci (to jejich chování, gesta, proslovy, všechno výborně zvládnutý) a gore, kterej je tady těžce extrémní. V rámci žánru fakt špička a to pro silné nátury. Podobně jako u nedávno skouknutýho Fritt Vilt zaokrouhluju 4,5 nahoru, pač tu zas tolik pětek nevidím. Jo a jinak akorát (SPOILER) chudák malej klokánek, ale nebojte, věřím že se mu při natáčení jinak nic nestalo. No a jak se tak koukám, měl bych zase skouknout nějakou totální sračku které dám odpad, těch pětek dávám v poslední době hodně. Ale když ty filmy sou tak povedený :-) ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tenhle horor mě fakt hodně bavil. Výbornej exploitation do prdele! Manželský pár terorizován partičkou tří vidláků. Kdo by řekl že hlavní hrdinka bude ochránkyně manžela. Hlavní hrdinka se mi hodně líbila. Herečka Nadia Farès to zahrála velmi dobře. Partička buranů jsou tady vážně odporný, špinaví, hnusný a nechutný. Skvělej konec filmu, pomsta hlavní hrdinky byla vážně dobrá. Atmosféra ve filmu je hustá, depresivní a špinavá. Výborná hudba a skvělý gore. Film jak má bejt. Režisér Jamie Blanks natočil solidní film. Skvělý, napínavý hororový exploitation thriller. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Melbourne (Austrália) od 15. mája do 19. júna 2006. (Arsenal83)
  • Úvodná sekvencia s titulkami bola jednou z posledných vecí nakrútených pre film. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu trvalo len 24 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama