Reklama

Reklama

Zaostřeno na smrt

  • Kanada Snapped
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Amy, mladá príťažlivá fotografka dostane zákazku od záhadného umeleckého kurátora, ktorý je posadnutý smrťou. Chce, aby vytvorila temný a kontroverzný súbor fotografií. Je to divná úloha, ale Amy potrebuje prácu. Amy sa inšpiruje miestnym sériovým vrahom a umeniu obetuje všetko. S každým snímkom ktorý vyfotí, prepadá Amy hlbšiemu šialenstvu. S rastúcim počtom mŕtvych Amy zisťuje, že umenie je vražda. A vražda je umenie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dát mě takovej džop, tak za ty prachy porcuju všechny ksichty v okolí! Jinak co se týká filmu, tak je to slabota, kdy potenciál snímku se bohužel vytratí už po 10 minutách a zbyde jen prázdná skořápka, na kterou stačí šlápnout a bude v hajzlu! 10% ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

s maximální objektivitou a zcela při smyslech tvrdím, že to je vůbec ten nejhorší film jaký jsem kdy viděl ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Klasika žánru, nic překvapivého, nic nového. Dávám jen málo plus za hlavní hrdinku a minigore. A taky za to, že jsem nepřetáčel a vydržel to do konce. A taky plus za krátkou stopáž. 201411117725/8022 ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Že já si to vůbec půjčil v půjčovně a ještě požádal Hal_Moore, aby to dal na CSFD jelikož to tady nebylo. Kéž bych tak neučinil a radši se podíval ven jak sněží a měl radost z toho, že vidím konečně sníh. Ženská vraždí pro umění a fotí si to, děsná zábava, ty vraždy jsou uplně fascinující a pravděpodobné, že si odemne zaslouží jedině odpad! a dobře jim tak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máte rádi popcornové filmy, plné amatérských herců, jenž podávají opravdu otřesné výkony, trapnou lesklost laciných efektů, filmy postrádající téměř jakoukoliv atmosféru a které jsou postaveny na ohraném scénáři? Tak to jste na správné adrese! Tenhle kousek vám zaručeně splní všechny vaše přání a dopřeje pořádnou dávku nudy. Už začátek vám napoví, že zde rozhodně není k vidění žádná přehlídka hororových specialit, ale jakási přehlídka neochuceného kečupu. Což o to, první co uvidíme jsou výstavní ňadra atraktivní ženy, která dobrovolně skoncuje se svým životem, ale potom se film promění v tuctovou podívanou plnou blbých keců, drog a slz. Tvůrci zde chtěli diváka rozplakat už na začátku, aby jim prominul minuty následující. Lhal bych, kdybych popřel jakoukoliv přítomnost hororové atmosféry, která se zde skutečně několikrát v malém množství objevila, jenže tvůrci jí zase brzy pohřbili do země díky amatérským scénám, při nichž někdo umře. Tyhle scény byly většinou mimo záběr a kamera si ráda vybírala pěknou tvářičku hlavní hrdinky, ale to důležité čili pořádné zamordování nám mockrát live neukázala. Jeho další slabinou jsou totiž i naprosto stupidní vedlejší postavy a musím říct, že se zde skutečně sešla pěkná banda totálních trotlů a pochybných existencí ( viz vymáhačka dluhů). Docela jsem i Amy fandil ať je všechny sejme pěkně najednou a možná by i filmu prospělo, kdyby trval jen takových pětačtyřicet minut a divák by možná u závěrečných titulků i zatleskal. Nejspíš hlavně proto, že by byl konec a jeho utrpení tím pádem skončilo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama