Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov sa moc nevydaril, ale inak som milo prekvapený. Filmík totiž zaváňa starými seagalovkami, navyše sa scenár dobre pohráva s nejednoznačnosťou Stevenovej postavy. Príbeh je krásne prostoduchý (SS len chodí a mláti ľudí, kým nezistí meno vraha) a ja som chrochtal blahom, že nemusím riešiť žiadne mafiánske intrigy ako v niektorých novších černošských seagalovkách (FORCE OF EXECUTION). Režisér môjich obľúbených ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI opäť nesklamal, aj keď teraz je vizuálne prevedenie klasické (s miernou nadprodukciou profilových záberov na čisté priestrely :-))... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

No a po dlhej dobe tu mame KONECNE priemerny film so Stevom na cele. Scenar je velmi jednoduchy, ide o pomstu za syna. Pacia sa mi vsak po dlhej dobe akcne sceny, aj ked su zmatene natocene. Stevo vsak chvalabohu nezabudol, ze ma 7. dan z aikida, takze sa dockame aj par zapasov. Tie uz sice nemaju na filmy typu Hard to Kill, Nemilosrdna Spravedlnost alebo Nico, ale su aspon trochu uveritelne, lebo Stevo schudol. Zaujimava bola aj autonahanacka a posledna dost extremna a surova prestrelka. Som rad aj tomu faktu, ze som sa pozeral na akcnak, pri kotorom som pod lhej dobe nemusel od hrozy sa chytat za hlavu a nemusel som ani prevracat ocami. Za dve minus povazujem to, ze Stevo vlastni auto, ktore sa po prestrelkach vie cez noc samo opravit a to druhe minus je to, ze Seagalak ma len 1 kabat, v ktorom spi, zobudza sa, byva, ranajkuje, obeduje, pije, asi sa aj sprchuje v tom kabate, pracuje, oddychuje, chodi, mlati zloduchov, vykonava potrebu malu i velku ... no ty kokos, to by som chcel vidiet jak musi smrdiet ten kabat po tyzdni..... takze iba dva vyraznejsie negativa - to sa da, nie je az take hrozne. Konecne pozeratelny trochu nadpriemerny Stevov film -- 69 % ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ach jo! Zákon ulice není dobrý film. Steven Seagal nezeštíhlel. FauntLeRoy se od poměrně ucházejícího Mercenery for Justice v ničem nezlepšil. Ale postupně: příběh je stupidně jednoduchý, jde o pomstu. Seagal jezdí v nabušeném auťáku, které se po absolvované honičce a přestřelce umí přes noc samo opravit. Seagal nosí jeden kabát, ve kterém chodí, bydlí, spí, pije, střílí a mlátí. Scénář mu do cesty postavil černošský gang, jehož členové mluví pouze pomocí těchto písmen: m,o,t,h,e,r,f,u,c,k. Největší otrava poslouchat jejich dialogy, Eddie Griffin pronese v jedné větě průměrně třikrát slovo "motherfucker" a ostatní za ním příliš nezaostávají. FauntLeRoy si ze mě dělá asi prdel, schválně: jak asi může dopadnout Seagalova bitka (nebo přestřelka) v noci s černochy, navíc když střihač stříhá asi osmdesátkrát do minuty?? Viděl jsem jen záblesky při výstřelech, bohužel. Několik soubojů spatříme i za denního světla, ale prostě pořád to není ono, nějaký náznak Seagalova aikida tam je, ale vzápětí úřaduje zase střihač. Mnohé přestřelky jsou ukrutně blbě zpomalované. Jsou tu však i momenty, ve kterých se mi film jeví dobře, úvod je celkem povedený, Danny Trejo má sympatickou malou roličku a Seagal zkouší trochu hrát (to není vtip). Celkově hodnotím mírně nad 40%, ale už přestávám věřit, že Stevena spatříme v nějakém obstojném filmu. Podotýkám ale, že problémem jsou režiséři, kameramani a střihači, Seagal, ačkoliv má obličej rozrytý hlubokými vráskami, na tom není tak špatně, aby ze sebe nevymáčknul pár osvědčených technik. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)
  • Po záchrane chlapca pred skínmi sú vidieť na prednej kapote Seagalovho (Simon Ballister) Chrysleru stopy po guľkách, avšak v ďalších záberoch až do konca filmu je palubovka nepoškodená. (johnsnow)

Reklama

Reklama