Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal je zase jednou nasranej fotřík, kterému zabili dítě. Mlátí latinoameričany, černochy, bělochy, zkorumpované policajty, gangstery, láme jim ruce, nohy, vazy a je mu při tom většinou vidět i do ksichtu. K tomu hraje hip hopová muzika, občas se objeví nějaká hot gangsterská šlápota, gangsta negři jsou klasicky k smíchu cool drsňáci. Prostě v pohodě levný béčkový akčňák se Seagalem. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Dneska mě jeden člověk neskutečně naštval, neni to Steven Seagal:)!! Dneska jsem si řekl, že se musim změnit, některý věci nechám dojít do stádija, kdy ze sebe dělám úplnýho kreténa a přitom ještě stihnu kejvat hlavou:(!! Všechno si nechám líbit, ale tomu je konec...teď nastupuje Zákon ulice!! Začnu hned tim nejlepším, když si totiž monitor pořádně zesvětlíte a vemete si baterku do druhé ruky, kterou budete mít zrovna volnou a budete s ní svítit do monitoru, tak na konci filmu uvidíte závěrečnou bitku, která je opravdu velice dobrá a když budete pozorní, uvidíte Seagala v plné parádě bez dubléra!! Škoda tmavého prostředí!! Je tedy s podivem, že všechny bitky ve filmu nejsou natočené tak jako poslední...v celku!! Určitě jde o pokrok, aspoň v tomle směru, jinak je vše při starém a je to hodně efková záležitost!! Ale to nechci rozebírat!! Jsem jeho fanoušek, mírná spokojenost převažuje nad hlubokou skepsí:)!! ...poctivých 40%!! Jednou větou: Eddie jako big-mother-fucker by zasloužil kulku v těle z tohodle filmu, aby z něj na jednu ránu vytekly 3litry krve ( co to jako bylo???), protože mluví jako hulvát:))))...ne, nepřišlo mi to drsný, přišlo mi to směšný!! ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Steven se pořád topí v céčkové kategorii, třebaže svým charismatem a pověstí má dle mého soudu na víc. Zřejmě mu to stačí. Nevím. Tento film mi připomínal první čtyři Stevenovy filmy, které byly ve stylu "Vy jste ublížili mé rodině, já nekompromisně půjdu po tom, kdo to udělal. Nikdy se nezastavím a vemte jed na to, že dokončím to, co jsem si předsevzal". Jenže... Buď je na to Steven už starý nebo schválně jeho akční scény nejsou snímány tak, aby lahodily divákovu oku. Což ve svém důsledku znamená, že zbyde jen jakýsi opar a frajerská slova ve smyslu: "Ty jsi špatný jako oni - Ne, já jsem horší". ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Segalův film za poslední roky. Konečně se ukázal v roli , v jaké ho chceme často vidět - Osamělý hrdina, který si nebere žádný servítky,lámání všemožných kostí v tělech protivníků je pro něk každodenní chléb a průměr počtu zabití 1 člověka na minutu filmu je samozřejmostí. Vždyť todle ho proslavilo.Takhle ho známe a i nadále znát chceme.Jen tak dál, dobrý *** ()

predators 

všechny recenze uživatele

Seagal sice je zpátky, ale jednou nohou je stále v propadlišti dějin. Zde je jasně vidět, jak může celý film zničit jeho zpracování, jako jsou honičky v autě, viditelné ampule s umělou krví a především souboje sestříhané tak stupidně, že snad ani jeden není na jeden záběr. Nebýt těchto zbytečných chyb, jistě by to byl návrat Seagala, protože vše ostatní(příběh, hudba i herecké výkony) je v naprostém pořádku.55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama