Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

petero 

všechny recenze uživatele

Seagal is Back !!! Škoda že len spať v B kategórii. Toto proste na kino film nie je a osobne dosť pochybujem že už niekedy aj bude. Proste Steven má už svoje roky a vidieť to hlavne na bojových scénach ktoré sa odohrávajú buď v tme alebo sú zostrihané tak, že zo Seagala vidíme len ruky ako mlátia protivníka, takže kľudne to môže byť aj niekto iný. Pár ťahov predvedie ale je to dosť smutné, keď v dnešnej dobe z herca ktorý nevie žiadne bojové umenia vedia spraviť kung-fu boha (Keanu Reeves v Matrix) a Stevenove ťahy tak môžme obdivovať leda tak v jeho filmovích začiatkoch. A tak Seagal v poslednom čase už začína protivníkov viac strieľať ako mlátiť. Urban Justice má tak jednoduchý scenár až je to krásne. Postavy si povedia to čo potrebujú, žiadne zbytočné kecy ktoré by to len strápnili a film i keď miestami nezáživný nepôsobí trápne ale práve naopak, tentokrát vyznieva v prospech Seagala. Keď v poslednom zábere a po svojej krvavej ceste zanechajúc za sebou slušnú zbierku mŕtvych gangstrov nakráča pred kameru, tak si proste poviete, že to zas nebolo až tak zlé. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"To je správnej řízek..skoro jako gangster"Stejně jako závěrečný monolog nejhajzlovatějšího z grázlů hajzlovitých, neřekl bych to jinak. Stevie vstal z "mrtvých" a dokazuje, že je to ještě pořád on, kdo s protivníkem vytře interiér ušmudlané garsonky, aniž by si na to vzal dubléra. Dokonce to udělá stylově, zpomaleně a jako bonus předvede umění nože, které mu nebylo nikdy cizí. To vše v rytmu hip hopu a rapu.Naprosté překvapení... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov sa moc nevydaril, ale inak som milo prekvapený. Filmík totiž zaváňa starými seagalovkami, navyše sa scenár dobre pohráva s nejednoznačnosťou Stevenovej postavy. Príbeh je krásne prostoduchý (SS len chodí a mláti ľudí, kým nezistí meno vraha) a ja som chrochtal blahom, že nemusím riešiť žiadne mafiánske intrigy ako v niektorých novších černošských seagalovkách (FORCE OF EXECUTION). Režisér môjich obľúbených ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI opäť nesklamal, aj keď teraz je vizuálne prevedenie klasické (s miernou nadprodukciou profilových záberov na čisté priestrely :-))... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek ,které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno,že tloustne atd.Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje,neříkám,že je to nějaké výstavní,ale oproti filmům,po roce 2010 co natočil,tak je to na slušné úrovni.Příběh na tento žánr samozřejmě není nijak výjímečný-zabití sny,ale to vůbec nevadí,natočené to je obstojně.Jinak ,já bych taky byl pro aby byl Seagal ve větší kondici a nekašlal na to jen,protože ví,že skoro na vše mu stačí ruce.Každopádně,pokud máte alespoň trochu rádi Stevena Seagala,tak tento kousek je takový průměr a podle mě se na to dobře dívá,za mě celkově tedy 55% a tři hvězdy. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Steven se pořád topí v céčkové kategorii, třebaže svým charismatem a pověstí má dle mého soudu na víc. Zřejmě mu to stačí. Nevím. Tento film mi připomínal první čtyři Stevenovy filmy, které byly ve stylu "Vy jste ublížili mé rodině, já nekompromisně půjdu po tom, kdo to udělal. Nikdy se nezastavím a vemte jed na to, že dokončím to, co jsem si předsevzal". Jenže... Buď je na to Steven už starý nebo schválně jeho akční scény nejsou snímány tak, aby lahodily divákovu oku. Což ve svém důsledku znamená, že zbyde jen jakýsi opar a frajerská slova ve smyslu: "Ty jsi špatný jako oni - Ne, já jsem horší". ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama