Reklama

Reklama

Vražda na klinice

  • Německo Mord auf dem Klinik
všechny plakáty
Německo, 1995, 93 min

Obsahy(1)

Stefan je za pokus o znásilnění odsouzen ke dvěma letům vězení a k ochranné léčbě. Tu vede zkušená psycholožka Verena, která dochází časem k přesvědčení, že Stefan zločin nespáchal. Stefan odmítá komunikovat a občas má záchvat zuřivosti. Ve stejném areálu kliniky se nachází také institut virologie, vedený profesorem Tenhövenem, s nímž pracuje i Verenina dcera Marita. Jednoho dne personál zjistí, že Stefan utekl, a navíc je několik kroků od pavilonu nalezeno tělo mrtvé Marity, zavražděné úderem do hlavy. Vše ukazuje na to, že vrahem je prchající Stefan. Verena, zdrcená smrtí dcery, tomu přesto nevěří a najímá detektiva Weismanna. Ten objeví v parku psychiatrie krevní stopy, které nepatří ani Stefanovi, ani nebohé Maritě. Přesto policie Stefana zadrží a znovu umístí v cele. Ten ale tvrdí, že Maritu nezabil. Při soudním přelíčení vycházejí najevo další zajímavé okolnosti případu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Na psychiatrické klinice dojde k vraždě mladé dívky a podezření okamžitě padne na násilnického pacienta, který uprchl.......... Režie - Detlef Rönfeldt ()

ic 

všechny recenze uživatele

S takovou to mohl být klidně jeden díl z nějaké kriminálky, ke konci se to sice zdramatizovalo, ale možná kdyba prozradili něco z rozuzlení už na začátku, třeba o hrozícím nebezpečí všechno to mohlo být takové no napínavější. ()

Reklama

Reklama