Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když odjížděli na svůj první společný výlet, slibovali si mladí milenci Darcy a Stan z maloměstečka Kenosha, že jejich krásný vztah vydrží na věky. Pár okamžiků vášně jim ale naplnění této vize značně zkomplikuje. Oba myslí na studia na vysoké škola, oba si plánují společně strávené prázdniny. Darcyin gynekolog ale říká, že všechno bude trochu jinak pár počal potomka. Rodiče obou studentů, dříve přátelští a vstřícní, se během malého okamžiku mění v despotické tyrany. Jedni přikazují potrat, druzí adopci, nikdo se ale nezeptá, jak si svou budoucnost představují novopečení rodiče sami. A ti se vyjadřují jasně dítě chceme a hodláme se o něj starat tím nejlepším způsobem. Nikde ale není psáno, že to opravdu dokáží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý film, ktorý úspešne vytvára dôveryhodné postavy, udržuje ich nažive a viac-menej bezpečne ich vedie okolo klišé, ktoré sú pri tomto druhu materiálu nevyhnutné. Je to film so srdcom, a to kompenzuje veľkú predvídateľnosť. 6/10 ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Príbeh zo života. Dvaja sa stretnú, vyspia sa spolu, ona otehotnie a zrazu sa musia rozhodnúť medzi rodinou a budúcnosťou. A naučiť spolu žiť. Batinkoff je slizoun, ale Molly to zachraňuje a dialógy sa tiež dajú počúvať. Milé. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Pauly Shore v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama